Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Burendag

Op dinsdag 30 mei is het weer zover, Burendag in Wuustwezel. Meedoen is heel gemakkelijk! Geen grote voorbereidingen, maar gewoonweg je stoel buiten zetten en een praatje slaan met je buren. Uiteraard kan je ook afspreken op een bepaalde plaats en uur in de buurt. Iedereen kan wat hapjes of een drankje voorzien en dan wordt het al snel heel gezellig! En vergeet zeker niet ons nadien een foto te bezorgen van jouw Burendag.

Lees meer

Renovatie collector Deureindsedijk

Aannemer DCA uit Beerse voert momenteel renovatiewerken uit aan de collector Deureindsedijk. In opdracht van Aquafin worden de riolen vernieuwd op het traject van Schutsdijk tot Deureindsedijk. Om deze werken uit te voeren zal tot en met 7 juli 2017 de Lange Laarweg, tussen Bredabaan en Bremstraat, in beide richtingen worden afgesloten voor het verkeer. Gedurende de werkuren (van 7u tot 16u30) geldt daarom plaatselijk een wegomlegging.

Lees meer

Welkom in onze ecotuin!

Op 3 en 4 juni 2017 organiseert Velt ecotuindagen en kan je genieten van ruim 200 inspirerende tuinen in Vlaanderen en Nederland. En van deze mooie tuinen bevindt zich in de Westdoorn te Wuustwezel. Gus en Diana zullen bezoekers van 10 tot 18 uur enthousiast rondleiden en verleiden om met evenveel passie naar de tuin, de planten en de verzorging te kijken en om ervan te genieten.

Lees meer

Markt op parking WZC Sint-Jozef

Ook dit jaar organiseert WZC Sint-Jozef weer een markt. Deze vindt plaats op hun parking in de Gasthuisstraat 11 op dinsdag 30 mei om 14 uur. Verschillende kramen zullen aanwezig zijn, van fruit en groenten tot kleding en lederwaren. De markt is toegankelijk voor iedereen! Het einde is voorzien rond 17 uur.

Lees meer

Slaapplaatsen gezocht voor triatleten

Het tweede weekend van augustus is Wuustwezelin de ban van triatlon. Zondag 13 augustus maken verschillende wereldtoppers hier hun opwachting voor de Europese sprint triatlon. Wil en kan je n of meerdere van deze atleteneen slaapplaats bieden in deze periode, dan horen we dat graag!

Lees meer

Wereld Anti-Tabaksdag op 31 mei

Wil je stoppen met roken? Er zijn de voorbije decennia heel wat methodes en hulpmiddelen ontwikkeld die je daarbij kunnen helpen. Ga zeker eens langs bij je huisarts en kijk ook eens op www.tabakstop.be. Wil je stoppen met roken? Begin dan met n dag zonder sigaret op 31 mei!

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be