Leer over leegstandbeheer in de zorg en een Smart City project

1 year ago


Text only:

Relevante whitepapers uit de volledige bouwkolom Cobouw Kennis Uw portie Cobouw Kennis woensdag 15 februari 2017
Online bekijken

Bingo en studeren, gaat dat samen?


De risico's van leegstand van vastgoed mogen bekend zijn, maar bij zorgvastgoed spelen nog meer aspecten een rol. Want niet alleen het kraakrisico en de staat van de panden zijn aandachtspunten, bij gedeeltelijke leegstand zijn het ook de veiligheid en het comfort van de bestaande bewoners waarmee rekening moet worden gehouden. Dat vraagt om een uitgekiende aanpak van leegstandbeheer, waarbij Ad ...

Lees verder

Verduurzamen zorgvastgoed is haalbaar


In 2020 moeten we als Nederland voldoen aan diverse milieudoelstellingen die Europa breed zijn afgesproken. Daarmee wacht ook de langdurige zorg een schone taak. Uit een recente marktverkenning van ABN AMRO blijkt dat selectieve verduurzaming voldoende is om de transitiedoelstellingen te halen. Dat vergt wel focus en ambitie.

Lees verder

Hoe Barcelona een Smart City wordt


Barcelona omarmt de ‘Internet Of Everything’. Zij gebruiken dit om het leven van haar burgers te verbeteren, nieuwe zakelijk mogelijkheden te genereren en voor een verlaging van de operationele kosten. Bekijk in de korte video hoe zij dit doen.  

Lees verder

Hoe verklein je het aantal mensen dat op zoek is naar een parkeerplek in je stad?


Aan de hand van een testcase in Westminister, Londen, laat deze video zien hoe je voor minder verkeer kan zorgen in je stad. Door het gebruik van sensors vinden automobilisten sneller een vrije parkeerplaats in de stad. Dit zorgt in deze testcase voor een reductie in de tijd die men kwijt is om een parkeerplaats te vinden. Dit is in het belang van de duurzaamheidsagenda maar ook zorgt dit voor ee...

Lees verder

Over Cobouw

Cobouw Kennis is een portal waarvan gratis content te downloaden is. Met content worden onder andere whitepapers, webinars, webcasts, praktijkcases etc. bedoeld. Alle content op Cobouw Kennis is gerelateerd aan de bouw. Via Cobouw Kennis worden maandelijks duizenden kennisdocumenten verspreid.
Wilt u zelf whitepapers plaatsen? Neem dan contact met ons op.
Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Cobouw.nl

Categories: Technique
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018