Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 03 mei 2017

Leerlingen van OBS Samen Een en PCBS De Brug herdenken de Tweede Wereldoorlog

Leerlingen van OBS Samen Een en PCBS De Brug herdenken de Tweede Wereldoorlog
02-mei-2017 | Op maandag 1 mei herdachten leerlingen uit de groepen 8 van OBS Samen Een en PCBS De Brug samen met burgemeester Nobel de Tweede Wereldoorlog in Aalsmeer. Aan het eind van de herdenking legden de kinderen bloemen neer bij het Adoptiemonument in de gevel van het gemeentehuis.
Lees verder >

Verkiezingen nieuwe kinderburgemeester verlengd tot 15 mei

03-mei-2017 | Alle Aalsmeerse kinderen die nu in groep zes en zeven zitten kunnen zich kandidaat stellen om de nieuwe kinderburgemeester van Aalsmeer te worden. De gemeente is op zoek naar een opvolger van kinderburgemeester Sophie van Raaphorst. Omdat de vakantie in de periode van aanmelding zat waren veel kinderen weg. Daarom heeft de gemeente besloten om de verkiezingen nieuwe kinderburgemeester te verlengen tot 15 mei. Dus schrijf je in!
Lees verder >

College van B en W bezoekt Bakkerij Vooges in Aalsmeer

02-mei-2017 | Het college van B en W bezoekt regelmatig bedrijven en organisaties om te weten wat bedrijven en organisaties belangrijk vinden en wat er leeft. Het college heeft deze keer Bakkerij Vooges bezocht dat gelegen is aan de Visserstraat in Aalsmeer.
Lees verder >

Start participatie rond concept startnotitie woningbouw VVA terrein

03-mei-2017 | Het college van B en W heeft de ‘Concept Startnotitie woningbouwlocatie VVA terrein, project Hornmeer’ vrijgegeven voor inspraak. Om iedereen hierover te informeren organiseert de gemeente op 15 mei van 20.00 uur tot 21.30 (inloop vanaf 19.45 uur) in het gemeentehuis.
Lees verder >

Gemeentehuis op 5 mei, bevrijdingsdag, gesloten

01-mei-2017 | Op donderdag 4 mei is er een gewone openstelling van 08.30 - 14.00 uur. Op 5 mei is het gemeentehuis gesloten.
Lees verder >

Nationale Herdenking op donderdag 4 mei 2017

25-april-2017 | In het kader van de Nationale Herdenking van de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog zijn er in de gemeente Aalsmeer op 4 mei verschillende herdenkingsbijeenkomsten.
Lees verder >

Lintjesregen 2017: 10 leden en 1 ridder in de Orde van Oranje-Nassau

26-april-2017 | Op woensdag 26 april reikte burgemeester Nobel, uit naam van Zijne Majesteit de Koning, aan 10 Aalsmeerders de versierselen uit die behoren bij een Koninklijke Onderscheiding. Een gedecoreerde ontving het lintje in gemeente Haarlemmermeer. Tijdens deze Algemene Gelegenheid 2017 ofwel de ‘Lintjesregen’, die plaatsvond in de Burgerzaal van het gemeentehuis, zijn onderstaande Aalsmeerders gedecoreerd. Net als andere jaren was er veel belangstelling voor de lintjesregen. De sfeer in het gemeentehuis was feestelijk en ontspannen.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer