Is het tijd voor een NT thuiswerk abonnement?
Bekijk deze e-mail in uw browser
Beste logistiek professional,

In deze hectische tijd is de behoefte aan betrouwbare informatie groter dan ooit. Dit zien wij ook terug aan het bezoek op onze website. Voor het Coronavirus hebben wij een aparte nieuwssectie aangemaakt zodat u het laatste nieuws gemakkelijk terug kunt vinden. 
Om een verdere uitbraak van het virus te beperken, werkt een groot deel van Nederland en de rest van de wereld vanuit huis. Maak nu gebruik van het Digitale proefabonnement en u heeft vanuit uw eigen huis direct toegang tot de laatste ontwikkelingen in de transportsector. Tevens ontvangen u en twee andere collega’s dagelijks de nieuwsbrief en heeft u toegang tot de digitale versie van de papieren krant en afvaartlijsten. Abonneer op NT en lees drie maanden extra voordelig!

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze aanbieding, neem contact met ons op via dennis.moerkens@nieuwsbladtransport.nl. Wij helpen u graag.


Met vriendelijke groet,

Dennis Moerkens
Marketeer Nieuwsblad Transport

Nieuwsblad Transport
De krant voor professionals actief in transport en logistiek.
Volg Nieuwsblad Transport op social media:               NT is een uitgave van:    
Nieuwsblad Transport - Weena 505 B18 - 3013 AL Rotterdam

U ontvangt deze e-mail omdat u lid bent van de NT Weekly. Indien u deze e-mail niet wilt ontvangen, kunt u zich afmelden voor de gratis nieuwsbrief.
Beheer uw e-mail voorkeuren.

Als u al een abonnement heeft, hoort u deze e-mail niet te ontvangen. Gelieve dit aan te geven door op deze e-mail te reageren.