Vind makkelijk antwoorden op al je vragen - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Lees ons magazine!
Ben je op zoek naar onmisbare informatie voor jouw huisdier? Voor al die informatie ben je in ons dierenmagazine op de juiste plek! Heb je al een hond, kat, knaagdier, vis of paard en ben je op zoek naar een antwoord op je vraag? Of wil je je zo goed mogelijk informeren voordat je een dier bij je in huis haalt? Wij hebben bruikbare tips over het houden en verzorgen van allerlei huisdieren! Je kunt kennismaken met enorm veel verschillende rassen en zult al snel verschillen en afwijkingen in het gedrag kunnen opmerken. In ons magazine geven we je advies over hoe je je hond zo goed mogelijk traint en vertellen we je hoe je een huisdier het beste op een vakantie voorbereidt en meer!
 
Magazine lezen â–º
 
 
 
 
 

Lees ons hondenmagazine!

 
 
Hondenmagazine
Lees over de verzorging van je hond, tips over hoe je jouw hond het beste kan opvoeden en welke hondenrassen er eigenlijk allemaal zijn. Sport en train je met je hond? Heb je soms vragen over de gezondheid, de voeding en hoe je het beste met je hond op pad kan gaan? Heb je vragen over jouw nieuwe puppy? Lees het in ons hondenmagazine!
 
 
Amerikaanse Akita
De Amerikaanse Akita ontwikkelde zich na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Amerikaanse soldaten brachten Japanse Akita’s naar hun thuisland en begonnen de honden daar zelf te fokken. In vergelijking met zijn Japanse verwanten is de Amerikaanse Akita aanzienlijk groter. Maar we kunnen je nog veel meer vertellen over dit ras.
Clickertraining voor honden

Ieder hondenbaasje kent het woord clickertraining wel, maar wat houdt het precies in? Als je op een ingebouwde knop drukt, hoor je een zachte klik. In het volgende artikel vind je de belangrijkste informatie over clickertraining met je hond. Wat is een clicker en hoe werkt deze training? Wat kan je bereiken en welke trucjes kun je aanleren?

 
 
 
 
 

Lees ons kattenmagazine!

 
 
Kattenmagazine
In het kattenmagazine lees je over de verzorging, de opvoeding, de gezondheid en de voeding van je kat. Ook vertellen we je alles wat je moet weten over jouw nieuwe kitten. Lees meer over welke kattenrassen er allemaal zijn en hoe je jouw kat kunt trainen. Ga je wel eens samen op pad? Lees alle tips voor jouw kat in het kattenmagazine!
 
 
Zelf kattenspeeltjes maken: 5 eenvoudige en goedkope ideeën

Tijdens het spelen leven katten hun jachtinstinct uit. Spelen is belangrijk en hoe gevarieerder de speeltjes, hoe beter. Vijf ideeën over hoe je zelf kattenspeeltjes kunt maken; met accessoires die weinig kosten en in elk huishouden te vinden zijn.

Een kat socialiseren

Er zijn veel dingen veel waar katten eerst aan moeten wennen. Daaronder vallen ongewone geuren en geluiden of vreemde mensen en andere dieren. Als je je kat bij het socialiseren en het wennen wilt helpen, lees dan hier meer informatie en tips.

 
 
 
 
 

Lees ons knaagdierenmagazine!

 
 
Knaagdierenmagazine
Lees in het knaagdierenmagazine alles wat je moet weten over de verzorging, de opvoeding, de training, de gezondheid en de voeding. Ook vertellen we je alles over welke rassen er zijn. Zit jouw favoriete ras er tussen? Ben je opzoek naar een leuke manier om je knaagdier te verrassen? Lees het in ons knaagdierenmagazine!
 
 
Hamsterscaping – Creeër het ultieme huis voor je hamster!

Het bouwen en inrichten van het huis van je hamster, ook wel hamsterscaping genoemd, is ontzettend populair in Nederland. Dat is ook geen wonder, het is voor veel mensen een leuke hobby en je hamster zal je dankbaar zijn met een op en top ingerichte kooi. Begin zelf met hamsterscaping!

Giftige planten voor knaagdieren

’s Zomers kunnen veel knaagdieren en andere kleine dieren genieten van bewegingsvrijheid in de tuin. Een goed buitenverblijf is dan belangrijk. Maar niet al wat groen is wordt door jouw dier verdragen! Controleer het huiselijke groen regelmatig op gevaarlijke giftige planten.

 
 
 
 
 

Lees ons paardenmagazine!

 
 
Paardenmagazine
In ons paardenmagazine lees je alles over de verzorging, opvoeding, sport, training en de gezondheid van jouw paard. Ook geven we je tips over de beste voeding en vertellen we je leuke feitjes over paarden. Begrijp je paardentaal wel echt? Heb je zin om paardensnoepjes zelf te bakken? Of is het tijd voor hoefverzorging? Wij vertellen je meer!
 
 
Paardensnoepjes zelf bakken

Zelf paardensnoepjes bakken? Wil je jouw paard een keer verwennen? Zelfgebakken paardensnoepjes zijn niet alleen geschikt als lekker snoepje voor jouw vierbener, maar ook als cadeau voor paardenliefhebbers. Gewoon in een potje doen, strikje eromheen en klaar is Kees! Je hebt nu een zelfgemaakt en individueel cadeau! Met ons recept lukken de snoepjes gegarandeerd.

Shire
Door hun grote hart zijn deze uit Engeland afkomstige paarden geschikt voor elke liefhebber van grote paarden. Deze forse koudbloed valt door zijn formaat direct op. Met zijn imponerende schoftmaat en een gewicht van 800 tot 1100 kg is de Shire niet alleen het grootste koudbloedras maar behoort het ook tot de grootste paardenrassen ter wereld.

 
 
 
 
 

Lees ons vissenmagazine!

 
 
Vissenmagazine
In ons vissenmagazine lees je alles wat je moet weten over de verzorging van jouw aquarium en het water. We hebben een leuke gids voor je geschreven over jouw aquarium of jouw vijver. Welke vissoorten zijn er eigenlijk allemaal en welke planten kun je het beste in het water zetten? Lees het allemaal in ons vissenmagazine!
 
 
Zoutwateraquarium inrichten: in 7 stappen een eigen onderwaterwereld

Een zoutwateraquarium is het meest prestigieuze in de aquariumwereld. Het kost wel iets meer moeite en geld dan een zoetwateraquarium, maar je krijgt er een prachtige onderwaterwereld thuis voor terug. Met uitgebreide voorbereiding kunnen ook beginners zonder problemen een zoutwateraquarium inrichten.

Waterverversing in een aquarium

Vanaf het moment dat de mensheid zich tot aquariumbezitters ontwikkelde, sleept de discussie over de noodzaak van een waterwisseling in aquaria de frequentie daarvan zich al voort. In dit artikel lees je dan ook alles over: water verversen in een aquarium zodat je het juiste evenwicht voor jouw vissen behaalt.

 
 
 
 
 

Lees ons vogelmagazine!

 
 
Vogelmagazine
Lees alles over de verzorging van jouw vogel. Hoe moet je ze opvoeden en trainen? Welke vogelsoorten zijn er? Hoe houd je de gezondheid in de gaten? Welke voeding is geschikt voor welke vogel? En wat kun je als vogelliefhebber betekenen voor wilde vogels? Wij vertellen je alles wat je moet weten en geven je leuke tips en feitjes over onze gevleugelde vrienden.
 
 
Vogelhuisjes en vogelvoer voor wilde vogels

Vrolijk vogelgezang in de tuin wekt lentegevoelens op. Als de sneeuw smelt en het ijs ontdooit, hebben vogels elke reden om te zingen: de tijd van moeizame zoektochten naar eten is voorbij en ze hebben de harde winter overleefd. De meeste vogelliefhebbers breken nu langzaam maar zeker de vogelhuisjes af. Dat hoeft echter niet! Ook in de warme maanden kunnen we de zoektocht naar eten makkelijker maken.

Intelligentiespeelgoed voor vogels
Eten en slapen: zo ziet het dagelijks leven van veel gezelschapsvogels eruit. Veel gezelschapsvogels leiden een monotoon leven, terwijl een vogelleven in de natuur veel afwisselender is dan het leven in een kooi. Vogels houden van uitdaging en zoeken graag spanning op in hun vogelleven. In dit artikel lees je alles over intelligentiespeelgoed voor vogels, dit maakt een leven van een vogel een stuk leuker. Kleed de kooi aan met allerlei leuke speeltjes!
 
 
 
 
 

Probeer dit product voor je hond of kat

Ontvang 15% korting op kooa
 
 
 
 
24 + 12 gratis!
 
 
zooplus doneert voor dierendag!
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
Â