Vind makkelijk antwoorden op al je vragen - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Lees ons magazine!
Ben je op zoek naar onmisbare informatie voor jouw huisdier? Voor al die informatie ben je in ons dierenmagazine op de juiste plek! Heb je al een hond, kat, knaagdier, vis of paard en ben je op zoek naar een antwoord op je vraag? Of wil je je zo goed mogelijk informeren voordat je een dier bij je in huis haalt? Wij hebben bruikbare tips over het houden en verzorgen van allerlei huisdieren! Je kunt kennismaken met enorm veel verschillende rassen en zult al snel verschillen en afwijkingen in het gedrag kunnen opmerken. In ons magazine geven we je advies over hoe je je hond zo goed mogelijk traint en vertellen we je hoe je een huisdier het beste op een vakantie voorbereidt en meer!
Magazine lezen ►
 
 
 
 
 

Lees ons hondenmagazine!

 
 
Hondenmagazine
Lees over de verzorging van je hond, tips over hoe je jouw hond het beste kan opvoeden en welke hondenrassen er eigenlijk allemaal zijn. Sport en train je met je hond? Heb je soms vragen over de gezondheid, de voeding en hoe je het beste met je hond op pad kan gaan? Heb je vragen over jouw nieuwe puppy? Lees het in ons hondenmagazine!
 
 
Kerst met je hond: tips voor een veilig kerstfeest

Tips voor een veilige Kerst

Hoe mooi Kerst voor ons ook is, voor honden kunnen de feestdagen een aantal gevaren opleveren. In dit artikel geven we een overzicht van de mogelijke risico’s, hoe je ze kunt voorkomen en hoe je in geval van nood snel kunt helpen. Zo kun je samen met je hond veilig Kerst vieren!

 

 

Kerstcadeaus voor honden

Kerstcadeaus voor honden

De kerstdagen staan voor de deur en ook honden verheugen zich op spannende verrassingen onder de boom. Je viervoeter hoort ook bij je familie. Of het nu een hondendeken of speelgoed is, je hond zal je voor ieder kerstcadeau dankbaar zijn. Honden geven hun baasjes elke dag liefde cadeau. Wie graag cadeautjes geeft, vindt hier de beste ideeën voor kerstcadeaus voor honden.

 
 
 
 
 

Lees ons kattenmagazine!

 
 
Kattenmagazine
In het kattenmagazine lees je over de verzorging, de opvoeding, de gezondheid en de voeding van je kat. Ook vertellen we je alles wat je moet weten over jouw nieuwe kitten. Lees meer over welke kattenrassen er allemaal zijn en hoe je jouw kat kunt trainen. Ga je wel eens samen op pad? Lees alle tips voor jouw kat in het kattenmagazine!
 
 
Kerst vieren met je kat: tips voor een veilig kerstfeest

Tips voor een veilig kerstfeest

Niks stille nacht. Voor katten is de Kersttijd vaker een stuk stressvoller en gevaarlijker dan voor mensen. Wij vertellen je hier waar je op moet letten om gevaarlijke situaties vanaf het begin af aan te voorkomen. Met de volgende vijf tips en tricks wordt Kerst ook voor jouw kat een tijd van ontspanning.

Kerstcadeaus voor katten

Kerstcadeaus voor katten

Kerst is voor de meeste katten een heel spannend feest. Zoals gebruikelijk tijdens de feestdagen mogen de passende cadeautjes niet ontbreken. Of het nou voor mens of dier is: een cadeau is een teken van genegenheid en waardering. Kerstcadeaus voor katten laten je kat zien, hoe veel hij/zij voor je betekent.

 
 
 
 
 

Lees ons knaagdierenmagazine!

 
 
Knaagdierenmagazine
Lees in het knaagdierenmagazine alles wat je moet weten over de verzorging, de opvoeding, de training, de gezondheid en de voeding. Ook vertellen we je alles over welke rassen er zijn. Zit jouw favoriete ras er tussen? Ben je opzoek naar een leuke manier om je knaagdier te verrassen? Lees het in ons knaagdierenmagazine!
 
 
Cavia’s buiten houden in de winter

Cavia's buiten houden in de winter

Cavia's buiten houden is helemaal niet moeilijk. Als de dieren vanaf het voorjaar al aan de buitenlucht gewend zijn, kunnen ze zelfs ’s winters buiten worden gehouden. De enige vereiste is geschikt onderdak.

Een egel helpen: handige tips voor het hele jaar

Egels helpen, tips voor het hele jaar

Egels zijn misschien wel een van de bekendste inheemse dieren. Het leven van de kleine dieren is er de afgelopen jaren niet per se makkelijker op geworden. Hier vind je praktische tips om egels het hele jaar door te helpen.

 
 
 
 
 

Lees ons paardenmagazine!

 
 
Paardenmagazine
In ons paardenmagazine lees je alles over de verzorging, opvoeding, sport, training en de gezondheid van jouw paard. Ook geven we je tips over de beste voeding en vertellen we je leuke feitjes over paarden. Begrijp je paardentaal wel echt? Heb je zin om paardensnoepjes zelf te bakken? Of is het tijd voor hoefverzorging? Wij vertellen je meer!
 
 
Paardensnoepjes zelf bakken

Hoest bij het paard

Hoest bij het paard is het een allergie of een infectie? Als het paard hoest en snuift, is een infectie niet altijd de oorzaak. Soms zijn de elegante viervoeters ook gewoon allergisch – voor hooi of het stof dat daarin zit en voor schimmelsporen. Een dierenarts kan vaststellen of er sprake is van een infectie of een moeilijk behandelbare allergie.

Pony: karakter, gezondheid, voeding en kosten

Pony: karakter, gezondheid, voeding en kosten 

Ook al is hij klein en schattig, hoeft een pony nog niet onder te doen voor grote paardenrassen. Het karakteristieke kleine formaat maakt pony’s geschikt voor beginnende ruiters. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor kinderen.

 
 
 
 
 

Lees ons vissenmagazine!

 
 
Vissenmagazine
In ons vissenmagazine lees je alles wat je moet weten over de verzorging van jouw aquarium en het water. We hebben een leuke gids voor je geschreven over jouw aquarium of jouw vijver. Welke vissoorten zijn er eigenlijk allemaal en welke planten kun je het beste in het water zetten? Lees het allemaal in ons vissenmagazine!
 
 
Vijververzorging in ieder seizoen

Vijververzorging in ieder seizoen

Een vijver in de tuin is dé wellnessoase voor thuis. Het kalme kletteren van het water, de gezellige geluiden van vogels en kikkers – dat helpt allemaal om je na een lange dag te ontspannen en te verkwikken. Voor het optimale onderhoud van jouw vijver het hele jaar door, is vaak een goede planning en relatief weinig moeite al genoeg. In dit artikel lees je alles over: vijververzorging in ieder seizoen.

Waterverversing in een aquarium

Blauwe Mandarijnpitvis

Wat een kleuren en vormen! Bij het zien van deze vis zul je versteld staan van waartoe de natuur in staat is. Door de kleurrijke patronen met puntjes, vlekken en strepen raakt iedereen die naar deze pitvis kijkt in zijn ban. Daarom hoort hij bij de mooiste vissen in zoutwateraquaria. In ons artikel lees je alles over het houden van de Blauwe Mandarijnpitvis (Synchiropus splendidus).

 
 
 
 
 

Lees ons vogelmagazine!

 
 
Vogelmagazine
Lees alles over de verzorging van jouw vogel. Hoe moet je ze opvoeden en trainen? Welke vogelsoorten zijn er? Hoe houd je de gezondheid in de gaten? Welke voeding is geschikt voor welke vogel? En wat kun je als vogelliefhebber betekenen voor wilde vogels? Wij vertellen je alles wat je moet weten en geven je leuke tips en feitjes over onze gevleugelde vrienden.
 
 
De voeding van dwergpapegaaien

De voeding van dwergpapegaaien

De basis van een uitgebalanceerde voeding voor dwergpapegaaien, die ook wel “lovebirds” worden genoemd, bestaat uit een mengeling van verschillende zaden. Om genoeg energie te krijgen hebben ze fruit, groente en dierlijke eiwitten nodig.

Vogelhuisjes en vogelvoer voor wilde vogels

Vogelhuisjes en vogelvoer

Natuurbeschermers en vogelexperts zijn het eens: men moet in oktober al beginnen met het voeren voor de winter en pas in mei stoppen. Daardoor hebben de vogels genoeg tijd om een geschikte voerplaats te vinden en zich ergens te vestigen voordat het koud wordt.

 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel