Verbluffende dierenfoto's, de Zin special Sterke vrouwen en Hoera Boekenweek!
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 4, nu in de winkel!
Zin
Verbluffende beelden uit de natuur
Briljante dierenfoto’s

Ruim 48.000 fotografen uit 100 verschillende landen stuurden voor de LUMIX People’s Choice wedstrijd hun mooiste natuurfoto’s op. En dat leverde deze fantastische plaatjes op.

Zin
Special sterke vrouwen
En de winnaar is... Bibian Mentel!

Massaal werd gestemd op onze lijst met 75 sterke vrouwen. Voormalig Nederlands kampioen snowboarden Bibian Mentel, die al twintig jaar tegen kanker strijdt, kreeg de meeste stemmen. Meer lezen over alle 75 sterke vrouwen? Profiteer van deze aanbieding: 4x Zin + de special sterke vrouwen + 4 prachtige ansichtkaarten, samen voor € 19,95.

Zin
Hoera Boekenweek!
Fijne leestips van de Zin-redactie

Leesfanaten – zoals wij – kijken reikhalzend uit naar de Boekenweek. Dit jaar is-ie van 7 t/m 15 maart en ontvang je een geschenk geschreven door Annejet van der Zijl. Op de redactie wordt ook wat afgelezen en daarom delen wij onze beste boeken van dit moment. En we hebben een super aanbieding: 5x Zin + een boek, samen voor € 25.

Zin
Prachtige liedjes die we allemaal kennen
Een interview met Fay Claassen & win

Op het gloednieuwe album van jazz-zangeres Fay Claassen staan alleen maar muzikale pareltjes uit de late-sixties en early-seventies. Wij spraken haar over dit bijzondere muzikale project. En verloten haar cd.

Zin
Vind de leukste plekjes onderweg
Slim op pad met je smartphone

Een rondje wandelen of een fietstocht maken? Pak je smartphone erbij en maak zelf een mooie route, kijk waar er lekker te lunchen is en zoek naar leuke bezienswaardigheden onderweg.

Zin
5x praatstof
Waarom noemen we een kop koffie ook wel een bakkie pleur?

Hoe komt een kopje koffie aan bijnamen als bakkie pleur of bakkie troost? Word je beter wakker met een alarm of een muziekje? En waarom hebben we twee neusgaten? Noodzakelijke kennis? Welnee. Maar daarom nog niet minder leuk om te delen.

Zin
Oostenrijkse Bregenzerwald
Voor de mooiste én lekkerste wandeltochten

Wie graag wandelt én van echte gastvrijheid houdt, beleeft in het Oostenrijkse Bregenzerwald een heerlijke vakantie. Bossen, venen, almen en bergtoppen met fantastisch uitzicht: je raakt geïnspireerd tijdens het wandelen. Wil je dubbel genieten, boek dan een van de verschillende culinaire wandeltochten. Alle routes lopen door de mooiste landschappen; ontbijt, lunch en dessert met regionale specialiteiten zijn inbegrepen.

Zin
Nieuw!
Altijd het laatste royalty-nieuws

Wat hangt er in Máxima’s kledingkast en hoe zit het precies met het vertrek van Harry en Meghan? In de podcast van Vorsten luister je waar en wanneer je maar wilt naar het laatste royalty-nieuws, toegelicht door experts als Justine Marcella, Josine Droogendijk en Wim Dehandschutter. Elke maand luister je gratis via vorsten.nl/podcast, Spotify en iTunes.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer