Wij hebben de beste accessoires voor je!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Leg jouw zomer vast met deze essentials !
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

BINNENKORT OP VAKANTIE?

 
Met het zomerse weer van de afgelopen week verlang je waarschijnlijk wel naar vakantie. Of je nou een dagje weg gaat of een vakantie op de planning hebt staan: je wilt zo goed mogelijk voorbereid zijn. Naast je camera en lenzen heb je misschien ook wel accessoires nodig. Wat dacht je van een reserveaccu, extra geheugenkaartjes of een zonnekap? Wij helpen je graag op weg en hebben de beste deals voor je verzameld.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REVIEW:
DJI MAVIC 3 PRO

 
 
 
 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 
 
 
 

YOUR STORY, OUR MISSION

 
Wij hebben alles in huis zodat jij jouw verhaal kunt vertellen en de beste beelden kunt schieten. Zo hebben we de beste deals en inspiratie verzameld én krijg je bij een aankoop gratis cadeauvouchers. Tot en met 31 juli staan jij en de verhalen die je wilt maken bij ons in de spotlight. Welke momenten leg jij vast?
 
 
 
 
 
 
 
 

KOM NAAR ONZE EVENTS

 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2023