Is de huidige regelgeving rond legionella nog in lijn met recent wetenschappelijk onderzoek?
Gawalo
Online versie

 

Legionella en de effectiviteit van thermisch beheer
Is de huidige regelgeving rond legionella nog in lijn met recent wetenschappelijk onderzoek? Een eerste inkijk in een nieuw adviesrapport, dat mogelijk tot nieuwe regelgeving leidt.
Lees verder >
Tocht door warmtepomp (basiskennis ventilatie, deel 5 uit 5)
De ingewikkelde techniek van ventileren toegankelijk maken. Dat is het doel van deze serie van 5 korte artikelen. In dit deel 5: de interactie met het verwarmingssysteem.
Lees verder >
Succesvolle start waterstof opslag  
Gasunie meldt dat het de afgelopen weken met succes op een veilige manier waterstof in de ondergrond heeft ingebracht in holtes die speciaal voor gasopslag zijn gemaakt.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Waterzijdig inregelen groeit
Twee derde van de installateurs past bij nieuwe cv-installaties het waterzijdig inregelen toe. Dat betekent dat een derde niet of niet altijd waterzijdig inregelt. Een gemiste kans op een eenvoudige wijze om veel fossiele energie te besparen, zo laat onderzoek door Resideo zien.
Waterstof prominent op Nationale Energie Week
Tijdens de Nationale Energie Week vormt het thema waterstof één van de rode draden. Zowel in de gebouwde omgeving, als in de mobiliteit en de industrie is de belangstelling voor waterstof groeiende.
Lees verder >
Terugverdientijd en CO2-besparing van een luchtwarmtepomp
Overschakelen van een cv-ketel naar all electric is een duurzame oplossing. Maar hoeveel CO2-besparing levert deze duurzaamheidsmaatregel op en wat is de terugverdientijd? 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Verfijning Bette wastafels
Bette heeft de rand van 3 series inbouwwastafels verfijnt tot 20 mm. Daardoor ogen deze strakker. Dankzij de onderscheidende vormgeving zijn alle stijlen in de badkamer te verwezenlijken. Daarbij kan men kiezen uit 400 kleuren, kleureffecten en bijpassende baden en douchevloeren.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright