Nieuwsbrief
   

“Legionella ligt op de loer als je van richtlijnen afwijkt”

Het aantal mensen dat jaarlijks in Nederland besmet raakt met Legionella blijft stijgen. Irene van Veelen van Isso legt uit wat er misgaat en hoe je dat als installateur voorkomt.

Lees verder

Gasnormen en praktijkrichtlijn herzien

NEN heeft in januari 2018 een aantal belangrijke gasinstallatienormen herzien. Het gaat om de NEN 1078 voor nieuwbouw, de NEN 8078 voor bestaande bouw en de praktijkrichtlijn NPR 3378. Een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

Lees verder

Essent neemt energieadviesbureau over

Essent heeft het energieadviesbureau Klimaatroute overgenomen. Met deze overname wil Essent een stevige positie krijgen in de zakelijke energieadviesmarkt.

Lees verder
Advertorial

Hoe blijf jij op de hoogte?

Websites van leveranciers, e-nieuwsbrieven, Facebook en Twitter. Digitaal is praktisch elke ontwikkeling en innovatie in de W-installatie te volgen. Maar als je werkt in de installatiebranche, dan wil nieuwe producten ook zelf zien én vooral testen. En daarom kom je 6 – 9 februari naar VSK in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier zie je alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Regel hier je gratis ticket

Atag Verwarming en Elco Heating Solutions fuseren

ATAG Verwarming en ELCO Heating Solutions vormen vanaf 1 februari 2018 één bedrijf dat in de utiliteitssector zowel wandhangende- als vloerstaande hoogvermogen-verwarmingstoestellen aanbiedt.

Lees verder

Itho Daalderop neemt nieuwe warmtepomplijn in gebruik

Itho Daalderop heeft een nieuwe assemblagelijn voor warmtepompen in gebruik genomen. Daarmee kunnen minimaal 5.000 water-waterwarmtepompen per jaar geproduceerd worden.

Lees verder

Meer nieuws

“Kennis is uit, vaardigheden zijn in” >>
Bezoek aan VSK 2018 belangrijker dan ooit >>
Thermische ringleiding verbindt appartementen Clarissenhof >>
Hoe toekomstbestendig is de installateur? >>
Wat is Legionella Pneumophila? >>
Bekijk al het nieuws

Partnernieuws

 Augmented Reality en BIM op de VSK

De focus van de VSK 2018 ligt op het steeds slimmer worden van ons vak: door alle technologische ontwikkelingen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur. Ontdek op de VSK hoe u in kunt springen op de veranderingen.

Lees verder

Highlights van de VSK 2018 op een rij

Blijf scherp met VSK. Op verschillende podia en locaties vind je een afwisselend én branchegericht programma. De Jaarbeurs zet hier zelf enkele highlights op een rij.

Lees verder
Advertorial

CVE-S met ingebouwde vochtsensor

De nieuwe CVE-units van Itho Daalderop zijn verder verbeterd. Standaard is een vochtsensor in de ventilatie-unit geïntegreerd. De vochtsensor in de CVE-S ECO meet zeer nauwkeuriger, waardoor de ventilatie-unit nog slimmer wordt. Deze vochtsensor zit ook in de pijp/dakventilator CVD-S ECO.

Lees meer

Blog

De trends voor 2018: duurzaamheid, systeemintegratie en een kwalitatief tekort aan technici

Duurzaamheid, systeemintegratie en een kwalitatief tekort aan technici. Dit zijn enkele termen die in 2018 veelvuldig gaan langskomen.

Lees verder
Advertorial

Alles weten over veilig werken?

Veilig en gezond werken zijn voor u dagelijkse prioriteit. Dan mag u op 11 en 12 april niet ontbreken tijdens Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy. Met 100 exposanten en 4000 bezoekers is de vakbeurs het belangrijkste kennisplatform en het grootste netwerkevent op het gebied van veilig werken. Met de laatste innovaties, nieuwste producten, congres en kennissessies.

Registreer nu voor uw bezoek.

Whitepaper

Hoe verduurzaam je jaren 60-woningen

Welke installatie voor de verwarming van de bestaande bouw is het meest duurzaam? Een lucht-waterwarmtepomp in combinatie met triple glas, zonnepanelen samen met balansventilatie of all-electricverwarming met een Climate Booster ventilator?

Lees verder

Vacatures

Als werkvoorbereider / calculator koeltechnie... >>
Ter aanvulling op ons team binnen de werktuig... >>
Vacature “Gedegen Vakman” >>
Wij zijn op zoek naar een senior beheerder vo... >>
Wij zoeken een sportieve fietsenmaker met dez... >>
Bekijk hier alle installatie-banen
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Voorwaarden | Privacy statement