Regelgeving legionellapreventie in leidingwater
Gawalo
Online versie
Legionella: belangrijke wijzigingen nieuwe Drinkwaterrichtlijn op komst
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft onderzoek laten uitvoeren met betrekking tot de regelgeving legionellapreventie in leidingwater. Minister Visser informeert in een kamerbrief de Kamer over de conclusies en haar beleidsreactie.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Hybride warmtepomp
Verduurzamen is tegenwoordig aan de orde van de dag, daar loop jij ongetwijfeld ook tegenaan als installateur. De hybride warmtepomp, daar is vraag naar. Door een hybride warmtepomp te plaatsen is jouw klant bezig met verduurzamen. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen?
Stralingsverwarming: hoe zit het nu echt?
Stralingsverwarming is in opmars. Alleen jammer dat aan elektrische stralingspanelen wel erg bijzondere eigenschappen worden toegeschreven.
Lees verder >
Zet het chiptekort ons in de kou?
Na auto's, witgoed en spelcomputers dreigt de chipcrisis nu ook fabrikanten, installateurs en gebruikers van verwarmingstoestellen te duperen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Vincent wil kennismaken!
We staan voor grote uitdagingen. We moeten duurzame woningen bouwen en het gasverbruik van bestaande woningen verminderen. Daarom is Vincent er. Vincent houdt niet van buiten, doet niet moeilijk en is kostenbewust. Vincent is de nieuwe naam in warmtepompen.
De warmtepomp: inzicht in ervaring consument
Gebruikers van een hybride/ all electric warmtepomp zijn over het algemeen tevreden over hun warmtepomp. Toch is er nog steeds verbetering mogelijk, zo blijkt uit onderzoek.
Lees verder >
Wat is thermische betonactivering?
Zeer lage temperatuur verwarmingssystemen werken met een aanvoertemperatuur die niet hoger is dan 30 graden Celsius. Thermische betonactivering (TBA) is zo’n systeem.
Lees verder >
Superrendementsketel krijgt steun van Van Dorp
De Van Dorp Groep investeert in de compacte adsorptiewarmtepomp van Cooll. Deze gasgestookte warmtepomp kan de huidige hr-ketel vervangen, zonder dat daar grote aanpassingen voor nodig zijn.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright