Kun i dag

Kære kunde,

Vilde tilbud - Se hvad du kan få for under 10 kr - som PLUS-medlem

 - Endless 9 Lysestage - kendt fra Aftenshowet - 9 kr - BESTIL HER

 - Endless 7 Lysestage - kendt fra TV - 9 kr - BESTIL HER

Skab sunde og lækre frugt- og grøntsagsjuicer nemt og hurtigt i dit eget køkken med vores elegante juicepresser i rustfrit stål-look.

Den er udstyret med filtre og knive i rustfrit stål, der nemt kan fjernes for en bekvem rengøring. Frugtkødet adskilles automatisk og opsamles i den rummelige beholder, mens al den gode saft fra dine foretrukne frugter og grøntsager samles i den medfølgende 2,0 liters juicekande.´

 - BESTIL HER - KUN 9 KR

Med den imponerende 75 mm brede indføringsåbning kan du putte hele frugter og grøntsager direkte i maskinen uden besvær. Oplev den ultimative juiceoplevelse i komforten af dit eget hjem med vores kraftfulde juicepresser.

Men vent, der er mere! For en begrænset tid kan du få fingrene i denne fantastiske juicepresser til kun 9 kr, inklusive fragt. Det er en utrolig pris for en maskine, der vil forvandle dine frugter og grøntsager til delikate og næringsrige juicer. - BESTIL HER - KUN 9 KR

Endless CUBE til din bolig

 - Endless serien er en dansk klassiker, og giver et fantasktisk og

magisk lys i din bolig.

 - Restsalg : Begrænset antal ( vejlpris. 699 kr)  - 9 kr = Bestil din Lysestage her

 -  Restsalg :Endless 9 Lysestage - kendt fra Aftenshowet - 9 kr - BESTIL HER



Vi tømmer lageret og du kan gøre et rigtigt kup i dag!!!!!



Har du bestilt dit PLUS- kort?

 - Bestil her


Med vores gratis Plus kort kan du opnå imponerende rabatter på op til 66% på et bredt udvalg af produkter og tjenester i hele Europa. Dette kort åbner dørene til en verden af besparelser og fordele, der vil forbedre din rejseoplevelse og din hverdag. Her er hvordan du kan drage fordel af det:

  1. Tilmeld dig vores online klub og få dit gratis Plus kort: Gå til vores hjemmeside og tilmeld dig vores online klub. Efter tilmelding modtager du dit gratis Plus kort, som giver dig adgang til alle de fantastiske rabatter.

  2. Udforsk vores partnerskaber og rabatter: Gennemse vores samarbejdspartnere og opdag de mange steder, hvor du kan få rabatter på op til 66%. Dette kan inkludere hoteller, restauranter, shopping, underholdning og meget mere. - Bestil NU

  3. Vis dit Plus kort og spar stort: Når du besøger en partner i Europa, skal du blot præsentere dit Plus kort for at nyde de eksklusive rabatter. Rabatterne vil blive fratrukket automatisk fra din regning, så du kan nyde fordelene med det samme.

  4. Hold dig opdateret på nye tilbud: Vores online klub holder dig løbende opdateret med nye tilbud og rabatter i Europa. Sørg for at tjekke vores hjemmeside regelmæssigt for at finde de seneste muligheder for at spare penge.

  5. Når du er PLUS medlem, får du adgang til super deals. Spar 210 kr på LEGO - Se tilbud



Denne mail er sendt på vegne af Phartemo OÜ . Afmeld

Når du sparer penge er vi glade!   - Shop hos os og spar penge - og optjen "points" som du kan

handle varer for.  God shopping