Een groene koers richting 2030
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Leica machinebesturing als opbouwkit
PW
Een groene koers richting 2030
Begin 2020 zag ‘De Groene Koers voor Bouw & Infra’ het levenslicht. Cumela, Bouwend Nederland en BMWT zetten dit nieuwe programma voor de verduurzaming van materieel op. Inmiddels is de route bepaald, maar er moet nog veel gebeuren voor 2030.
Engcon geeft graafmachines meer functies met slangloze snelwissel
Engcon kondigt aan meer slimme functies aan de snelwissel voor draaikantelstukken toe te voegen. Engcon verwijdert nu bijna alle slangen in de snelwissel onder het draaikantelstuk en introduceert een eenvoudig modulair systeem.
Lees verder >
Nieuwe Cat M316 Next Gen veelzijdig inzetbaar
De nieuwe Cat M316 Next Gen heeft tot 14% meer zwenkkoppel, terwijl extra hydraulische opties het vermogen en de veelzijdigheid leveren om een breed scala aan Cat uitrustingsstukken efficiënt te gebruiken.
Lees verder >
PW
Online magazine Duurzaam ondernemen (in crisistijd)
Vanuit opdrachtgevers is er aanhoudende druk om emissiearm of zelfs emissievrij te werken. Hoe kunt u met uw bedrijf duurzamer werken om verzekerd te zijn van een duurzame toekomst? In ons online magazine leest u een aantal antwoorden.
Partnernieuws
PW
Alle machinetesten online
Voor het derde jaar op rij is het BouwMachines Testboek gepubliceerd. Inmiddels zijn al deze machinetesten ook online terug te lezen. Van een minigraafmachine, tot een elektrische kniklader en een telescooplader; u vindt het allemaal terug in het BouwMachines Testboek en online! Benieuwd welke machines getest zijn?
Online abonnement
Word abonnee en ontvang gratis hét BouwMachines Testboek 2021 t.w.v. € 14,95
Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? 

Kies dan voor één jaar BouwMachines Online met 10% korting op de maandprijs én ontvang het BouwMachines Testboek 2021 gratis (op=op).
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright