Meld u vandaag nog aan!
Meld u vandaag nog aan!
Elsevier Events

Psychologie van Leiderschap

Startdatum: maandag 8 mei
Nyenrode Business Universiteit

Deze collegereeks geeft inzicht in de psychologische kant van leiderschap en (on)bewust menselijk gedrag. Met o.a. Prof.dr. Dick Swaab.
Elsevier Events

Leaders on stage 2017

29 mei, DeLaMar Theater Amsterdam
Op één dag op één podium maakt u kennis met unieke mensen met de meest bijzondere, inspirerende en waardevolle verhalen. Een unieke samenwerking tussen Elsevier en fCN, het Founders Carbon Network biedt u de kans dit exclusieve congres bij te wonen.
Elsevier Events

Management Summerclasses

Een uiterst zorgvuldig samengesteld curriculum van maar liefst 6 praktische summerclasses door de beste hoogleraren van Nyenrode. Verbreed uw managementskills en ga na de zomer efficiënter en slagvaardiger aan de slag!
U kunt één of meerdere summerclasses bijwonen.
Elsevier Events
Volg Elsevier Events ook op
Elsevier Events - Facebook Elsevier Events - Twitter
Copyright © 2017 One Business. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Elsevier, door Elsevier gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderzins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Wilt u geen aanbiedingen van Elsevier meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich hieronder met een klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt.
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Afmelden
spacer