De finance professional als strategisch business partner
Executive Finance
Leiderschap
Online versie
Leiderschap: 4 manieren om als leider richting, kaders en sturing te geven | Finance Academy
Leiderschap: 4 manieren om als leider richting, kaders en sturing te geven
Leiderschap is voorbeeldgedrag laten zien, stelt Renée de Boo, partner People & Change bij KPMG Nederland. We vroegen haar welk voorbeeldgedrag we dan graag willen zien van leiders. “We zien dat vier basisgedragingen, of waarden zo u wilt, cruciaal zijn.”
“Financieel leiderschap gaat over ingrijpen als dat nodig is” | Finance Academy
“Financieel leiderschap gaat over ingrijpen als dat nodig is”
Financieel leiderschap draait om ingrijpen als dat financieel noodzakelijk is. En de rug recht houden. Tijdens de leergang daarover presenteren Dennis Vink, hoogleraar financiën en investeringen, en Bartel Berkhout, medeoprichter van Sports Leadership Institute, een casus over NOC*NSF.
Finance Academy
De finance professional als strategisch business partner
De Nyenrode Leergang Financieel Leiderschap is een compact en intensief executive programma, ontwikkeld voor finance professionals die zich willen ontwikkelen tot strategisch business partner. Er wordt door 12 hoogleraren en experts dieper ingegaan op strategie, leiderschapsvaardigheden en het vermogen om financieel inzicht en kennis effectief over te brengen. 
“Maak bij finance onderscheid tussen beheren en ondernemen” | Finance Academy
“Maak bij finance onderscheid tussen beheren en ondernemen”
Bob de Wit, Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en oprichter van Strategy Works, ziet in het huidige tijdsgewricht twee golfbewegingen bij elkaar komen: kortetermijncrisismanagement en lange termijn digitale vooruitgang. “Richt op basis daarvan je finance organisatie in.”
Persoonlijk leiderschap zorgt voor een ripple effect | Finance Academy
Persoonlijk leiderschap zorgt voor een ripple effect
“De veranderende positie van finance in organisaties stelt nieuwe eisen aan de CFO. Het succes van het financeteam gaat tegenwoordig over veel meer dan cijfers en financiële data. Het gaat er ook om dat je het management proactief adviseert over strategische vraagstukken en effectief samenwerkt met diverse disciplines en verschillende interne en externe stakeholders."
Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright