Het laatste nieuws over verpakkingen͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
EVMI
 
Verpakkingen
 
 
Lekdetectie voor tortillas
 
Met de groeiende verkoop van zijn tortilla’s moest de industriële bakkerij van Sinnack Snacks in Duitsland de end-of-line verpakking automatiseren. Een uitgelezen kans om een nieuwe manier om inline lektesten in te voeren.
 
Lees verder
 
Dag van de Duurzame Verpakking 2024
 
Als onderdeel van hun afstudeeropdracht organiseren studenten van HAS green academy dit jaar, in samenwerking met de Gemeente Oss, de vijfde editie van het landelijke evenement “De Dag van de Duurzame Verpakking 2024”.
 
Lees verder
Tetra Pak introduceert duurzame oplossingen
 
Tetra Pak, een multinationale onderneming voor voedselverwerking en kartonnen verpakkingen, introduceert de ‘Factory Sustainable Solutions’, duurzame oplossingen om energie, water en Cleaning in Place (CIP) door de gehele organisatie te optimaliseren. De nieuwe aanpak moet fabrikanten in de voedsel- en drankenindustrie ondersteunen bij het optimaliseren van het verbruik van energie en hulpbronnen.
 
Lees verder
SIG lanceert vulsysteem voor verpakkingen met schenktuit
 
De Zwitserse verpakker SIG introduceert een aseptisch vulsysteem voor spouted pouches, verpakkingen met een schenktuit. Door in-line sterilisatie omzeilt het SIG Prime 55 In-Line Aseptic vulsysteem aparte sterilisatie van de verpakkingen door derden waardoor klanten volledige controle en flexibiliteit krijgen over hun productie.
 
Lees verder
 
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Verpakkingen wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. 
 
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
EVMI
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2024 Alea Publishers