Laat u inspireren
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.
December is een maand vol gezelligheid, warmte en lekker eten & drinken. Met de recepten en inspiratie van Poiesz groeit het verlangen ernaar! Want wat verbindt ons nou beter dan samen heerlijk dineren? Laat u inspireren door onze recepten met aandacht voor de smaak van het Noorden.
Laat u inspireren >
Gaat u voor de grillpan, wok, steelpan of toch de koekenpan? U kunt nog 1 week sparen voor de verschillende Thomas pannen. Handig om alles voor het kerstdiner in te bereiden. Dus, wacht niet langer en maak uw laatste spaarkaarten snel compleet.

Pssst, wilt u de complete pannenset voor uw dierbare winnen? Laat via onze Facebookpagina weten wie u de Thomas pannenset gunt en wie weet maakt u hem of haar extra blij deze kerst!
Lees verder >
Heeft u zin in een ander stukje vlees voor het kerstdiner, zoals een struisvogelbiefstukje of konijnenbout? Met het vlees van onze poelier zet u een heerlijk kerstdiner op tafel. U kunt nog tot en met 21 december bestellen.
Bestel bijzonder vlees voor de feestdagen >
Ook rondom de feestdagen kunt u bij Poiesz terecht voor al uw producten voor Kerst, Oudjaarsdag en de dagen daar tussenin! 
Bekijk de aangepaste openingstijden >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.