img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Zomerprogrammering

Beleef de leukste zomer sinds jaren met voorleesfeestjes, bordspellen, wetenschappelijke proefjes en theaterlessen. Check de data en zet ze vast in je agenda!
img
Lees verder
img

Voordelig e-readerabonnement!

Ons e-reader abonnement is onverwacht voordelig en heeft nu verbeterde voorwaarden. Voor maar € 4,95 per maand extra krijg je bovenop je 'normale' abonnement al een e-reader. Daarmee kun je heel eenvoudig e-books lenen en lezen! Ga voor meer informatie naar de klantenservicebalies in de bibliotheken.
img
Lees verder
img

Zomeropeningstijden

Tijdens de zomerperiode, in juli en augustus, hebben de bibliotheken gewijzigde openingstijden. En leuk om te weten: in juli kun je extra lang lenen! Niet vier, maar zes weken!
img
Lees verder

Escaperoom in de nieuwe bibliotheek

Je leest het goed: de nieuwe bibliotheek gaat een escaperoom bouwen. En dit is er eentje waaruit je maar op een manier kunt ontsnappen: door te hacken. Meedenken? Kijk dan vooral verder!
Lees verder
img

Expositie Bart Reindersma: de Zuiderzee

In een levendige en tot de verbeelding sprekende expositie word je meegenomen in een bijzondere geschiedenis van de Zuiderzee, de vaarroutes, de vissersschepen en het eiland Schokland dat je terug kunt vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De expositie is van 1 juli tot en met 31 augustus te zien in bibliotheek Stad.
Lees verder
img

Vakantiebieb

Hét zomercadeautje van de bibliotheek, de Vakantiebieb, is er vanaf 1 juli ook voor volwassenen! Vakantiebieb heeft meer dan 60 e-books voor het hele gezin voor op je smartphone of tablet. Gratis en voor niets! Op 31 augustus sluit de VakantieBieb weer. Tips nodig? Lees dan vooral ons blog!
Lees verder
img

Film: A Bras Ouverts

Jean-Etienne Fougerole is een rijke intellectueel die in zijn nieuwe roman Met Open Armen rijke mensen aanmoedigt om families in nood te helpen. Maar geeft hij zelf het goede voorbeeld? Op 7, 8, 11 en 12 juli.
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden