Relax! Met de mooie kaartjes van Take a break, bijzondere herfstkunst, overnachten in Bergen op Zoom of een mooi Rijksmuseumpakket winnen. Allemaal in deze Zin nieuwsbrief.
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 13, nu in de winkel!
Zin
Ben jij soms ook zo moe?
66 tips om je batterij weer op te laden

Deze week verschijnt Take a break, een doosje met daarin een tweedaags ontstress-programma. Op de prachtig geïllustreerde kaarten staan opdrachten, ontspanningsoefeningen en recepten die je helpen om je batterij op te laden. Wij spraken Sam Loman, de illustrator én ervaringsdeskundige, en geven 5 setjes weg.

Zin
Zin & UNICEF
We maken steeds vaker een bucketlist – en dit staat bovenaan!

Wat zetten Nederlanders op hun bucketlist? Een verre reis maken, tijd doorbrengen met dierbaren, een instrument leren bespelen, nog ‘iets goeds’ doen: het is allemaal populair, blijkt uit onderzoek. Maar wat zetten we nou massaal op nummer 1?

Zin
Prachtige kunstwerken
Gemaakt van gevallen bladeren

De Italiaanse kunstenaar Lorenzo M. Durán geeft gevallen blaadjes een nieuw leven als kunstwerk. Hij snijdt uit een simpel boomblad de mooiste dieren en geometrische vormen uit. Waanzinnig!

Zin
Beter eten, slapen en energieker worden?
De beste (en leukste) gezondheidsapps

Er bestaan meer dan 300.000 apps die beweren je gezonder te laten leven. Met hun hulp ga je meer bewegen, gezonder eten, minder piekeren en beter slapen. Maar welke bevorderen écht onze gezondheid? Wij zochten het voor je uit.

Zin
Nederlandse en Spaanse meesters
Topstukken in het Rijksmuseum

De tentoonstelling Rembrandt-Velázquez. Nederlandse en Spaanse meesters toont 60 topstukken van 17de-eeuwse meesters als Velázquez, Rembrandt, Murillo en Hals. Wat een grande finale van het Jaar van Rembrandt in het Rijksmuseum! Lees meer over deze bijzondere tentoonstelling en win een Rijksmuseumpakket.

Zin
Zin & ANBO
Last van kopzorgen? Niet met het ANBO Zorgcollectief

Zorg wordt steeds duurder, jouw zorgverzekering dus ook. Niet als je lid wordt van ANBO en deelneemt aan het grootste zorgcollectief voor senioren in Nederland. Want dan krijgt je: 1. Korting op je zorgverzekering bij maar liefst 12 verzekeraars én 2. Speciale aandacht én voordelen voor senioren. Zo heb je alvast één zorg minder!

Zin
2 dagen Bergen op Zoom v.a. € 135 p.p.
Logeer in het oudste hotel van Nederland

Nederland werd 75 jaar geleden bevrijd, dat vieren we in mei 2020. Maar in West-Brabant vond de bevrijding al in oktober 1944 plaats, na de Slag om de Schelde. Zin ging een dagje naar Bergen op Zoom, op zoek naar de oorlogsgeschiedenis maar ook om te genieten van dit eeuwenoude provinciestadje. Kom je ook logeren in het oudste hotel van Nederland, inclusief een heel bijzonder 5-gangenmenu?

Zin
Dubbel feest
Stijlvol boek en 4x Zin voor € 29,50

Wat gaat het worden deze feestdagen? In geheel eigen stijl aan het diner of kruip je het liefst in je kloffie op de bank met een tijdschrift? Of: allebei! Want met deze aanbieding kun je urenlang genieten van jouw nieuwe favoriete tijdschrift én ontvang je Oog voor stijl van streetstyle fotograaf Misja Beijers. Door de foto’s en tips uit haar boek verschijn je stralend bij elk diner of borrel. Neem nu een abonnement en je krijgt het boek (t.w.v. € 24,99) + 4x Zin samen voor € 29,50

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer