LEKKER VIP-arrangementen

6 years ago
  • Html
  • Text
 
 
De Kwakel, | Stuur naar een vriend | Bekijk online
 

 

Extra LEKKER-concert Gerard Joling in de Ziggo Dome & LEKKER VIP-arrangementen

Om iedereen die naast een kaartje grepen alsnog de gelegenheid te geven ook uit te kijken naar de spectaculaire en grootse LEKKER live show van Gerard, organiseren producenten Entertainment-NL en Creative Cowboys op vrijdag 11 oktober 2013 een extra LEKKER-concert in de Ziggo Dome.

Voor het concert op zaterdag 12 oktober 2013 zijn ook nog kaarten verkrijgbaar. Daar de kaartverkoop voor de langverwachte eigen show van Gerard direct na de start al erg goed liep was een tweede concert natuurlijk wel te verwachten. Want Gerard staat garant voor spektakel. Bekijk hier de promo online

Gerard schittert en straalt in oktober dus lekker twee avonden in de Ziggo Dome. Solo én samen met bijzondere gastartiesten. Wij hopen binnenkort al een tipje van de sluier op te kunnen lichten. LEKKER staat voor een show bomvol hits en muzikale hoogtepunten. Lekker genieten - en fans laten genieten - is ‘very important’ voor Gerard. De LEKKER VIP-arrangementen die nu – net als de kaarten voor het extra LEKKER-concert op vrijdag 11 oktober 2013 - in de verkoop gaan, bevatten dan ook veel extra lekkers. Één van de LEKKER VIP-arrangementen heet zelfs ‘eat and greet’ met Gerard! Vooraf lekker dineren en na afloop samen met Gerard op de afterparty!

Naast de beste plaatsen bieden alle LEKKER VIP-arrangementen vroege toegang tot de Ziggo Dome via een speciale LEKKER VIP-entree, gegarandeerde parkeerruimte en de nodige dorstlessers. Alsof dat nog niet lekker genoeg is, mag je – last but not least - na de show ook nog lekker los op de afterparty. Dus vergeet less is more en ga lekker voor meer!

Tickets voor het extra LEKKER-concert op vrijdag 11 oktober 2013 van Gerard Joling in de Ziggo Dome en de LEKKER VIP-arrangementen zijn te koop via de website
http://www.gerardjoling.nl

Ook de webshop van Gerard staat al helemaal in het teken van LEKKER! Kijk op de website voor de nieuwste artikel en!

Volg jij Gerard al op Social Media?
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019