Lekker

6 years ago
  • Html
  • Text
 
 
De Kwakel, Mei, 2013 | Stuur naar een vriend | Bekijk online
 
Gerard Joling, LEKKER in de Ziggo Dome

Beste fan van Geer,

Het is jullie vast niet ontgaan dat Gerard druk is geweest. Meer dan druk. Met tal van tv-programma’s, optredens in het land, ‘Toppers in Concert’ en vele andere prachtige projecten. Door alle drukte was er gewoonweg geen ruimte voor een eigen show. Een eigen concert waarin Gerard ‘gewoon’ LEKKER zichzelf kan zijn en waarin jij als fan LEKKER uit je dak kunt gaan. Solo én samen met bijzondere gasten het publiek in vuur en vlam zetten. En juist daar geniet Gerard zo van.

Soms moet je gewoon tijd maken om LEKKER te genieten. De datum voor Gerard’s eigen concert is dan ook gereserveerd: zaterdag 12 okt ober 2013!

Zoals je mag verwachten van Nederlands enige echte showbizzkoning, uhh ridder (in de orde van Oranje Nassau Red.) zet Gerard Joling (buiten)gewoon hoog in en trakteert hij op vuurwerk. Hij schittert en straalt in een weergaloze live show bomvol ‘hits’ en ‘muzikale hoogtepunten’ waarin hij de sterren van de hemel zingt en waar de vonken vanaf vliegen. Kortom, het wordt één groot feest! En jij kunt erbij zijn.

Reserveer nu je tickets voor ‘LEKKER’, het concert in de Ziggo Dome. Vergeet niet bij aankoop van de tickets de actiecode [‘lekkerfan’] in te vullen waarmee je kans maakt op één van de tien bijzondere backstage passen. Je krijgt dan een kijkje achter de schermen in de Ziggo Dome, woont een repetitie bij én eet een hapje mee met de crew. Hoe ‘LEKKER’ is dat?!

Hou de website in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van nieuws over en rondom het concert van Gerard in de Ziggo Dome. Eén ding staat al vast: op zaterdag 12 oktober gaat het dak eraf!

Start kaartverkoop, zaterdag 25 mei 2013 om 10.00 uur.

LEKKER, het concert van Gerard Joling in de Ziggo Dome is een co-productie van Entertainment-NL en Creative Cowboys! 

   
Volg jij Gerard al op Social Media?
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019