De allermooiste wandelroutes door Nederland
Online versie
KRO - NCRV
Sluit je aan   
Column Annemiek
Roodkapje
Wanneer Annemiek op weg is naar een afspraak, besluit ze op avontuur te gaan. Want verdwalen kan toch niet in dit aangeharkte land. Dacht ze. ‘Terwijl ik me tussen twee schrikdraden wurm, kan ik m’n lachen niet inhouden.’
Lees verder   
Petrus in het land
Genieten van het leven
Toen Dick in korte tijd bijna al zijn zicht verloor, moest hij zijn hele leven omgooien. Toch geniet hij volop van de dingen die hij wél kan: ‘Het is 54 jaar goed gegaan en dat is een wonder.'
Lees verder   
Persoonlijke groei
Sterke connectie
Marlijn Weerdenburg speelt dit jaar de rol van Maria in The Passion. Ze voelt een sterke connectie met haar personage: 'Ik verloor mijn moeder twee weken voor ik mijn kindje ter wereld bracht.'
Lees verder   
Zin in morgen
Voorlezen voor volwassenen
Bijna iedereen heeft warme herinneringen aan voorgelezen worden als kind. Maar als je volwassen bent, verdwijnt dat. En dat terwijl voorlezen zoveel voordelen heeft. Wij zetten er 6 voor je op een rijtje.
Lees ze hier   
Ik lees graag
  Ja  
 Nee 
Kruispunt
‘Niemand meer dakloos in 2030’
Verschilmaker Thijs Honing zet zich in voor daklozen met zijn project ‘Housing-First’. Na het in onder andere Eindhoven succesvol te hebben geïntroduceerd, is nu ‘zijn’ stad, Den Bosch, aan de beurt.
Lees verder   
Persoonlijke groei
Lentekriebels
Voel jij ze al, die eerste lentekriebels? Wij zetten speciaal voor jou de allermooiste wandelroutes van Nederland op een rij. Want waar ervaar je de ontluikende lente beter dan in de natuur?
Bekijk ze hier   
De verwondering
Helende adem
Toen Jan Verduijn zijn vrouw verloor aan borstkanker, kwam hij in een duistere periode terecht. Hij raakte zelfs het vertrouwen in God kwijt. Zijn redding kwam uit een verrassende hoek: de helende werking van de adem.
Lees verder   
The Passion
Maak kans op exclusieve kaarten The Passion
Op 6 april - Witte Donderdag - is de live-uitzending van The Passion in Harlingen. En speciaal voor vrienden van KRO-NCRV hebben we exclusieve kaarten. Zo ben je verzekerd van een goede locatie met uniek zicht op het podium, het kruis en het grote scherm. Wil jij kans maken?
Meld je aan   
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
Leuk   
Kan beter   
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebookInstagram
Je ontvangt deze e-mail omdat je ingeschreven staat voor de Levensbeschouwing-nieuwsbrief van KRO-NCRV