De nieuwste Seasons gratis thuisbezorgd!
Seasons
voorpret
Nu voorzaaien, straks uitplanten

Maak de vensterbank leeg, het zaaiseizoen begint! Alles in huis? Geef de eenjarige, geurende klimmer Lathyrus odoratus (pronkerwt) een voorsprong door ‘m binnen voor te zaaien. Zo doe je dat.

Seasons
bestel nu online
De nieuwste Seasons

Geniet in dit maartnummer van: • DYI decoraties met voorjaarsbloemen • Logeren in de suite van kasteel Hackfort • Knoop een plantenhanger, tafelloper of wandkleed • In de bostuin barst het voorjaar los • IJzig avontuur in Spitsbergen. En nog veel meer! Mis 'm niet. Bestel nú zonder verzendkosten in onze webshop.

Seasons
decoratietip
Voorjaarsboeket met tulpen

Met decoraties van tulpen is het al snel een beetje voorjaar in huis. Met zo’n prachtbos zelfs een beetje boel voorjaar. Onze stylisten leggen uit hoe je dit boeket, én een iets bescheidener exemplaar, maakt.

Seasons
advertorial
15% korting bij Vivara

Help de vogels en geniet van meer leven in je tuin. Met code SEASONS2020 ontvang je 15% korting op alles bij Vivara. (Geldig t/m 28-2)

Seasons
weekendtip
10x voorjaarswandelen

Op zoek naar rust en een fris hoofd? Probeer een van deze 10 leuke voorjaarswandelingen: door bos, en langs weilanden en buitenplaatsen. Het frisse groen van het vroege voorjaar staat daar nu al te stralen!

Seasons
favoriet recept
Kruidige citroencake

De Vlaamse chef-kok Seppe Nobels staat met zijn restaurant al jaren in de top 10 van beste groenterestaurants ter wereld. Uit zijn nieuwe boek ‘Een kookboek’ delen we het recept van deze eenvoudige maar o zo lekkere citroencake.

Seasons
tuintips van de maand
12x februari-tuinklusjes

Ha, we kunnen weer de tuin in! Daar is nog wel wat te doen voor de lente echt losbarst. Knippen en knotten bijvoorbeeld, compost strooien, groene aanslag op tegels wegboenen, de boel opvrolijken met bol-op-pot tulpen. Stroop je mouwen maar op.

Seasons
gratis verzending
Even weg in eigen land

In Eigen Land: 148 pagina’s inspiratie en praktische tips voor zowel korte uitjes als lange vakanties in Nederland. EXTRA: uitneembare minigids over onze 22 nationale parken. Bestel deze editie nu en betaal geen verzendkosten naar een adres in Nederland!

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer