Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Aurum Magma, getest door Léon van Bon.
Fiets
Léon van Bon test: Aurum Magma SRAM Red AXS

Twee voormalige wereldtoppers die gezamenlijk een fietsmerk beginnen: dat is bijzonder en interessant. Maar is het ook een garantie voor een wereldfiets? Léon van Bon zocht het uit bij deze Aurum Magma, gemaakt door Alberto Contador en Ivan Basso.

Fiets
5 racefietsen op FindYourBike

Het is weer lente! Gelukkig is het ook prachtig weer om het fietsen weer – mocht je dat in de winter niet gedaan hebben – op te pakken. Deze vijf straaljagers op FindYourBike staan te popelen om met een nieuwe eigenaar van de zon te genieten…

Fiets
Vernieuwd: Allez Sprint

Specialized maakt niet alleen loeidure carbon racefietsen, nee, ze maken nu ook loeidure aluminium racefietsen. Dit is de nieuwe Allez Sprint. Eigenlijk een soort SL7, maar dan van metaal in plaats van carbon.

Advertorial
Fiets
Full Gas, Full Focus, Full View

Vol gas gaan kan alleen als je álles scherp ziet. Als je zeker weet dat je niets mist en elk detail onderweg spot. Zie meer met de FullView High Contrast lens in een randloos montuur dat als gegoten zit. Rijd vol gas, vol vertrouwen. Zie alles in FullView.

Fiets
Hartslagzones berekenen

"Ik wil een trainingsschema volgen en zie dat ze met hartslagzones werken. Is het ook mogelijk om hartslagzones te berekenen zonder een inspanningstest? Of is er een eenvoudige manier om een test te doen?"

Fiets
Zo verbeterde Minnaert Everesting-wereldrecord

Ga er maar aanstaan: 8.848 meter virtueel bergop rijden in Zwift! En als je dan toch bezig bent doe dan maar gelijk een poging om het wereldrecord Virtual Everesting naar je toe te trekken. Michiel Minnaert deed het vorige week in Gent.

Advertorial
Fiets
 
Fiets 04 ligt nu in de winkel

In deze editie van Fiets: tijdens de februaristormen testte Fiets drie aerodynamische racers. Welke temt de wind het best? In de MTB-test Kona vs. Trek. Twee fietsen met praktisch dezelfde specs, en toch is de ene twee keer zo duur als de andere. Hoe kan dat? Klimtraining. Tien tips die ervoor zorgen dat je sneller dan ooit boven bent. En een jubileum special 40 jaar Fiets.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden