Lees in deze nieuwsbrief onder andere alles over de Cinelli Palio, getest door Léon van Bon.
Fiets
Léon van Bon test Cinelli Palio

Als je voor niet al te veel geld een brok Italiaanse passie in huis wilt halen, dan is de Cinelli Palio een mooie optie. Terwijl Léon de fiets aanspoort in de Limburgse heuvels, dagdroomt hij er duchtig op los.

Fiets
10 manieren
Fietsmaten flikken

Flikken, linkeballen, van die typische woorden uit het rijke wielerjargon. Je doet iets waarmee je jouw fietsmaten, die onderweg je concurrenten zijn, probeert te dwarsbomen. Op een leuke manier uiteraard, naderhand kun je er met z’n allen hartelijk om lachen. Tien slimme tips.

Fiets
Het paradepaardje
Getest: Pinarello Dogma F12

Denk je aan racefietsen van topniveau, dan denk je aan deze Pinarello Dogma F12. Veel toprenners hebben al op het paradepaardje van Pinarello gereden. Voor de racetest in Fiets 11 hebben we ‘m onder de loep genomen. Lees hieronder onze bevindingen.

Advertorial
Fiets
 
Hét kampioensjaar van Max Verstappen

Onze collega’s van Formule1 Magazine hebben een dubbeldik bewaarnummer gemaakt over het kampioensjaar van Max Verstappen. Bestel nu voor slechts €9,99 en geniet nog even na van het prachtige Formule 1-seizoen met de bizarre, historische ontknoping in Abu Dhabi. Gratis verzending in Nederland.

Fiets
Gravel Code

Gravelaars en mountainbikers zijn gek op mooie onverharde weggetjes en paadjes. En daar stikt het gelukkig van in Nederland. Maar je mag niet zomaar overal fietsen. Soms is het in de wirwar van bordjes die je tegen kunt komen best lastig te bepalen waar je wel en waar je niet mag fietsen.

Fiets
Lead-out

In de lead-out van deze maand maak je kans op een koplamp van Ravemen. Schiet jij deze maand raak en hark jij één van die vijf koplampen ter waarde van maar liefst €179,95 binnen? Zorgen maken over je zichtbaarheid in het donker is dan voorgoed verleden tijd. 

Advertorial
Fiets
 
Sigma breidt ROX-familie verder uit

Bij de start van het nieuwe fietsseizoen presenteert Sigma zich met een nieuw logo. Maar belangrijker nog: het assortiment is verder uitgebreid. De eerste introductie is de uitbreiding van de ROX familie, namelijk met de ROX 2.0, de ROX 4.0 en de ROX 11.1 EVO GPS fietscomputers.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden