Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Van Rysel RCR Force AXS, de nieuwe teamfiets van AG2R. Léon van Bon heeft hem getest!
Fiets
Léon van Bon test Van Rysel RCR Force AXS

Decathlon? Dat zijn toch van die grote ‘schoenendozen’ op industrieterreinen, waar je veel voor weinig krijgt? Zeker. Maar tegenwoordig verkopen ze ook echt goede racers. Léon test hun snelste model tot nu toe, de Van Rysel RCR Force AXS. Volgend jaar rijden de profs van AG2R op deze fiets!

Fiets
Fiets de Podcast #59
Hoe vind je wielergeluk als de kilo’s en leeftijd beginnen te tellen

Iedere fietser maakt doelen. Een 100 kilometer rit, de Ventoux op, de AGR uitrijden, of juist aan de start staan van een omloop. Slimmer trainen, en misschien meedoen om de prijzen. Zes jaar geleden ging bij Freo ten Hove de knop om. Hij was veel te zwaar en wilde met fietsen weer gezond en fit worden. Ook had hij een doel: meedoen aan de WK Granfondo en koersen in het rood-wit-blauw. In aflevering 59 van Fiets de Podcast vertelt Freo hoe dat gelukt is!

Fiets
Wat is de beste test?

Er zijn nogal veel verschillende soorten testen, van de 20 minuten-test en de ramp-test tot de sportmedische test. Welke test kun je nou het beste doen?

Fiets
Vermogensmeters

In Fiets 10 hebben we drie betaalbare vermogensmeters getest. Deze drie hebben elk een ander systeem: wat zijn de voors en tegens? Om te beginnen pikken we Stages eruit. 

 

Advertorial
Fiets
Het gebruik van duurzame(re) plastics in de fietsindustrie, hoe zit dat eigenlijk?

Fietsaccessoires van BBB Cycling worden steeds vaker van duurzame(re) plastics gemaakt, met focus op bio-based en gerecyclede materialen. Maar hoeveel soorten plastics zijn er en wat betekent dit eigenlijk t.o.v. de kwaliteit en functionaliteit?

Fiets
Hartslag of vermogen?

Tijdens en na een trainingsrit vliegen de cijfers je om de oren op je fietscomputer. Daarbij zijn je hartslag en je vermogen het interessantst. Maar wat is nu het verstandigst?

Fiets
Sfeerverslag Dutch Masters of MTB

In het Overijsselse Haarle stonden meer dan duizend deelnemers aan de start. Dit was alweer de zesde editie, en dus de hoogste tijd dat Fiets aan de start stond

Fiets
Fiets 12 met alles over de cross

De laatste editie van Fiets in het jaar 2023 is nu verkrijgbaar. In Fiets 12 lees je onder meer alles over de cross, maar hebben we ook aandacht voor racefietsen onder de 3000 euro en hebben we goede winter- en regenspullen getest. Haal het nieuwe nummer voor slechts 6,75 euro in huis!

Fiets
Procycling Jaaroverzicht 2023

2023 was toch wel het jaar van Mathieu van der Poel. Wereldkampioen op de weg, wereldkampioen in het veld, winnaar van Parijs-Roubaix en Milaan-San Remo... en dan kunnen we nog wel even doorgaan. In het Procycling Jaaroverzicht blikken we terug. Voor 6,50 euro is-ie van jou!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden