Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de ENVE Melee, speciaal door Léon van Bon getest
Fiets
Léon van Bon test ENVE Melee, goed voor een flinke portie moraal

ENVE staat vooral bekend om hun wielen – onder anderen Tadej Pogačar rijdt erop rond. Minder bekend is dat ze sinds een tijdje ook frames produceren. Toen Léon zag dat TotalEnergies in 2024 op ENVE-fietsen rijdt, raakte hij geïntrigeerd. Zijn hun fietsen net zo goed als hun wielen?

Fiets
Inspanningstest doen

Sterven in het wiel. Sterven op de slotklim. Sterven op de meet. Sterven tijdens een ploegentijdrit. Er zijn nogal wat manieren om figuurlijk te sterven op de fiets. Sterven voor de wetenschap hoort daar ook bij, dan heet het een inspanningstest. En die maakt dat je weer opstaat uit de dood.

Fiets
Hammerhead Karoo

Hèhè, hij is er eindelijk: de nieuwe Hammerhead Karoo fietscomputer. Geen Karoo 3, maar ‘gewoon’ Karoo. Is dit hét alternatief voor Garmin en Wahoo waar zoveel gebruikers op zitten te wachten? Spoiler: na twee maanden testen denk ik van wel! De nieuwe Karoo gaat €499,99 kosten.

Fiets
SRAM RED AXS 2024

Al sinds afgelopen maart rijd ik met de nieuwe SRAM RED AXS groepset. Eindelijk is het embargo voorbij en heb ik een stuk geschreven. Het is nogal een lap tekst geworden, voor wie weinig geduld heeft een korte samenvatting: lichtste elektronische groepset, flink verbeterd, stevige prijs.

 

Fiets
De beruchte en gevreesde derde bal

Misschien heb je er wel eens van gehoord: de derde bal. Een vervelende kwaal voor fietsers, maar wat kun je er eigenlijk tegen doen? Onderstaande vraag werd ingestuurd en fysiotherapeut Remco Ridder geeft antwoord.

Fiets
Fiets de Podcast over bikefitting

Een goed begin is het halve werk en begint dat bij goed op de fiets zitten? Je raadt het misschien al: het codewoord is bikefitting. In twee afleveringen nemen we je mee over de zin en onzin van bikefitting. In aflevering 1 hebben we het over voor wie het is en voor wie niet. Wat gebeurt er bij een bikefit en wat levert het je op? 

Fiets
Bestel de Fiets Gravelgids 2024!

Nieuw jaar, nieuwe gravelgids. Ook dit jaar kun je weer de Fiets Gravelgids bestellen. In de 2024-editie lees je alles over de nieuwste gravelbikes, van instapmodellen tot de modellen van bekende Nederlandse gravelprofs. Maar er staat veel meer in dit speciale nummer. Bestel 'm nu voor slechts 7,95 euro (zonder verzendkosten).

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden