Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Bianchi Impulso Pro, speciaal door Léon van Bon getest.
Fiets
Léon van Bon test gravelfiets Bianchi Impulso Pro

Genieten en hard fietsen gaan hand in hand bij Léon van Bon. Wat dat betreft heeft hij een goeie aan de Bianchi Impulso Pro, een gravelbike gemaakt voor snelheid. Worden ze maatjes?

Fiets
Alle World Tour-fietsen

Het wielerseizoen is inmiddels onderweg, daarom is het tijd om een overzicht te maken van alle fietsen en onderdelen van de World Tour-ploegen. Wie rijdt op wat en waarmee? Bekijk hieronder een overzicht (deel 1).

Fiets
Nieuw en getest
Canyon Spectral 125

Tegenwoordig is er voor alles en iedereen een passende fiets uit de doos. Bij Canyon heet-ie Spectral. En jij een Spectral, en jij een Spectral, en jij een Spectral. Wij hebben de Spectral 125 uitgeprobeerd. 

Advertorial
Fiets
Procycling seizoen- en klassiekergids, nu te bestellen

In deze 196 pagina’s dikke editie van Procycling blikken we vooruit op het nieuwe wielerseizoen. Met hierin o.a. interviews met Iwan Spekenbrink, Chantal Blaak en Dylan Groenewegen, alle teams, voorbeschouwing op alle voorjaarsklassiekers én een A2-poster met de wielerkalender voor mannen en vrouwen.

Deze editie verschijnt op 24 februari. Bestel 'm nu en je krijgt hem straks thuisgestuurd! 

Fiets
Vier compressors getest

Worden jullie op sociale media ook doodgegooid met advertenties voor mobiele compressors en reinigers? De eerste pompen je banden op, de tweede spuiten je fiets schoon. Hoe nodig zijn ze? En hoe goed? Eerst testen wij de compressors.

Fiets
Getest: Zannata Z30 Disc

Wist je dat zowel Sanne Cant als Mathieu van der Poel ooit op een Zannata heeft gecrost? Wij hebben de Zannata Z30 Disc van ze getest, een mooie (beginners)fiets voor niet heel veel knaken. Lees hier de review!

Advertorial
Fiets
Vuur&Goud: 126 jaar Nederland op de Spelen

Nederland doet al 126 jaar mee aan de Olympische Spelen en presteert ook dit jaar weer geweldig. Dat vieren we met Vuur&Goud, een special die bol staat van eigentijdse en nostalgische foto’s, met prachtige verhalen over doorzetten, winnen en momenten van geluk. Voor €9,95 haal je deze special in huis!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden