Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de Koga Roqa Allroad, een mooie gravelbike voor een prima prijs.
Fiets
Léon van Bon test Koga Roqa Allroad gravelbike

Veel endurancefietsen kunnen behalve op asfalt ook heel aardig uit de voeten op gravel. Zeker met een paar bredere bandjes. Het Friese Koga gaat nog een stapje verder: het frame van hun Koga Roqa Allroad zou zelfs voor beide disciplines even geschikt zijn. Het is met recht een bijnaalleskunner, merkt Léon.

Fiets
Procycling Tour de France Femmes Gids

Over 10 dagen is het groot feest in Rotterdam, want dan gaat de Tour de France Femmes van start. De Ronde van Frankrijk voor vrouwen is maar liefst vier etappes op Nederlandse bodem en dus belooft het een Nederlands feestje te worden. Je leest alles over de Tourstart in ons nieuwe nummer, maar er is meer…

Fiets
13 voor SRAM

De wedloop gaat door, wie weet er de meeste kransjes op het achterwiel te krijgen. SRAM haalt met de nieuwste update van hun RED XPLR AXS gravel groepset Campagnolo bij. Ook SRAM is er nu met 13 kransjes op de body.

Fiets
Zipp 303 XPLR

Naast het nieuws van hiernaast, pakt SRAM nog verder uit met zustermerken Zipp en Goodyear. De nieuwste Zipp 303 XPLR SW gravelwielen zien eruit als dikke mountainbikewielen, de interne breedte is maar liefst 32 millimeter!

Fiets
Rockrider Race

Wil je een World Cup-waardige fully met carbon wielset, elektronisch schakelen en een dropper? Dat gaat je dan serieus veel geld kosten. Of… toch niet? Deze Rockrider is geen gewone Rockrider, maar eentje waarmee Decathlon – net als met Van Rysel – een nieuw pad is ingeslagen. Hoe serieus moeten we hem nemen?

Fiets
Canyon Grizl:ON CF 9

Elektrische racefietsen hebben één gigantisch probleem: de motorische ondersteuning houdt op bij 25 kilometer per uur, vanwege regelgeving. In theorie is dat op het onverharde, waar de snelheid lager ligt, minder beperkend dan op het asfalt. Of dat in de praktijk echt zo is, zoeken we uit met de nieuwe Canyon Grizl:ON.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden