Lees in deze nieuwsbrief o.a. alles over de Merida Scultura Team CF, de fiets van Wout Poels getest door Léon van Bon.
Fiets
Léon van Bon test Merida Scultura Team CF5

Wat heb je toch een vervelende baan als je met de nieuwe teamfiets van Bahrain Victorious op pad mag gaan. Léon van Bon hoor je er niet over klagen, helemaal niet als hij nog wat vers schakelspul uit Japan meekrijgt op de Merida Scultura Team CF5. 

Fiets
Getest: Trek Checkpoint SL6

Gravelbikes hebben ieder zo hun eigen karakter. Vorige week kon je hier al meer lezen over de Cannondale SuperSix EVO SE, nu is het tijd voor de Trek Checkpoint SL 6.

Fiets
Giant is terug

Ze behoorden tot het meubilair van de WorldTour, maar afgelopen seizoen reed er geen enkele profrenner op een Giant-fiets. Nu zijn ze weer helemaal terug met deze prachtige (blauwe) modellen. 

Advertorial
Fiets
 
Heb jij Fiets 1 nog niet in huis?

Mocht je de meest recente editie van Fiets nog niet hebben gelezen: hij is nog te koop. Niet alleen in de winkel, ook op onze site. In Fiets 1 testen we pompen en reinigers, praten vier lezers over hun bolide en test Léon van Bon een Bianchi. Dat en heel veel meer vind je in de nieuwste editie, hier te bestellen.

Fiets
Geen WK voor Matje

Geen WK veldrijden voor Mathieu van der Poel door een rugblessure. Ook zijn grote rivaal Wout van Aert is er eind januari niet bij; het past niet in zijn opbouw richting het wegseizoen. 

Fiets
Veilig in het donker

De dagen zijn kort, de nachten lang. Fietsen zonder verlichting is vragen om moeilijkheden. We zetten een aantal tips voor je op een rijtje om beter én veiliger door het duister te sturen.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden