Léon van Bon was voor ons naar Italië afgereisd om de Officine Mattio SLX te testen. Dat en meer lees je in deze nieuwsbrief.
Fiets
Léon van Bon test Officine Mattio SLX

Léon van Bon ging voor Fiets op pad om een fiets van Officine Mattio uit te proberen. Eerst onderbrak hij zijn reis vanuit Italië naar Nederland om de fabriek te bezoeken waar de fietsen worden gemaakt, daarna mocht hij zelf zo'n Italiaanse racer uitproberen. En blij dat hij was...

Fiets
Getest: CBT Italia Necer99

Zelfs voor de meest fanatieke kenners zal dit merk een nobele onbekende zijn. Maakt dat deze fiets ook automatisch onbemind? Het kleine CBT Italia ontwerpt en ontwik­kelt zijn fietsen in Cuneo, aan de voet van de Alpen in het Frans­Italiaanse grens­gebied.

Fiets
10 redenen om te gravelen

De gravelbike is definitief doorgebroken. En niet alleen stoere fietsers worden er door aangetrokken, ook veel wielrenners en mountainbikers stappen over op de gravelfiets. Waarom het zo leuk is? Tien redenen.

Advertorial
Fiets
Heb jij het Tourpakket al in huis?

Wil jij alles weten over de Tour de France? Kies dan nu voor 6 nummers Fiets of 6 nummers Procycling en ontvang daarbij gratis het Officiële Tour de France pakket 2021. Dit pakket bestaat uit de 164 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2021 met hierin alle etappes, de ploegen, achtergrondverhalen en heel veel meer! Je betaalt slechts €29,50, dat is een korting van maar liefst 44% op de totale winkelwaarde!

Fiets
Staat op Netflix
Seizoen 2 van Movistar-serie

Om met dit weer de hele dag binnen te zitten gaat wat ver, maar als je dan toch een reden zoekt om de hele dag binnen op de bank te bivakkeren heb je met de Netflix-serie El día menos pensado een goed excuus. Sinds vorige week staat seizoen 2 online!

Fiets
HideMyBell winnen?

In de lead out van deze maand maak je kans op een HideMyBell fietscomputer in de Team Jumbo-Visma versie, aangeboden door CloseTheGap. Schiet jij deze maand raak? Wij geven er maar liefst 20 weg!

Fiets
Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
De grootste fietsregio van Oostenrijk

Met meer dan 80 km aan lines en trails, 9 liften op 7 bergen en oneindig veel kilometers aan gravel en asfaltwegen, is hier de enige mogelijke limiet je eigen conditie!

Fiets
Het mag en kan weer!
Fietsen op Tenerife

Waar toeristen relaxen op de zonovergoten stranden, verkennen fietsers het spectaculaire achterland van Tenerife: groene valleien, sprookjesachtige bossen en het vulkanische maanlandschap van El Teide. Wij leggen je uit waarom ook jij een bezoekje moet brengen aan het fantastische fietseiland!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden