Nieuwe positionering voor BIONOVA

Na een bureau-oriëntatie koos BIONOVA voor Janssen.nl als haar nieuwe reclamebureau! Wij kwamen met de meest creatieve ideeën voor de nieuwe positionering van het merk. BIONOVA is een producent van hoogwaardige meststoffen voor planten.

Ondertussen zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, beurs & POS materialen en advertenties binnen de nieuwe positionering van het premium merk BIONOVA!

Ook toe aan een nieuwe postionering?

Neem contact met ons op

Motion Graphics

Bij Janssen.nl hebben we regelmatig kennissessies over nieuwe ontwikkelingen. In onze recente 'Let's Create-sessie' liet animator Marcel Sterk zien hoe hij Motion Graphics inzet voor bedrijven als Uber & Daily Paper.

Met Motion Graphics zet je video, animatie en geluid op een originele manier in om je doelgroep een product of dienst uit te leggen. Door het gebruik van bewegende beelden blijft de bezoeker van je website bijvoorbeeld al twee minuten langer kijken!

Ook iets voor jouw website en social media?

Neem contact met ons op

Carnavalsmaandag 4 maart gesloten

Carnaval staat weer voor de deur! Vrijdagavond trappen we met ons hele team in Oeteldonk af. Op maandag 4 maart zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 5 maart staan wij weer fris en fruitig voor je klaar. 

Voor iedereen die ook gaat feesten: veul plezier!

team Janssen.nl



Janssen.nl
Mr. van Coothstraat 39 A
5141 EP Waalwijk
0416 355 229
hallo@janssen.nl




     







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Janssen.nl · Margrietstraat 95 · Waalwijk, 5141 GW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp