Een nieuwe website en marketingmiddelen voor
Arcta Group

Arcta Group optimaliseert bedrijfsprocessen. Zij slaan een brug tussen business en IT. Arcta Group koos voor Janssen.nl voor een nieuwe, overzichtelijke website. Dan ben je bij Janssen.nl uiteraard aan het juiste adres! We ontwierpen en bouwden de website, waarna we ook nog verschillende andere marketinguitingen, zoals beurswanden, postcards, advertenties, goodies en een folder mochten creëren! Met deze nieuwe middelen staat Arcta Group weer onderscheidend en opvallend op de kaart.

Bekijk de website van Arcta Group

De kracht van Big Data

De hoeveelheid data die we met z’n allen produceren groeit explosief, omdat alles en iedereen online is. Die enorme berg digitale gegevens heet Big Data. Denk hierbij aan tweets, video’s, foto’s, zoekresultaten en social media profielen maar ook klantenbestanden en aankoopgegevens. 

De voordelen voor commerciële bedrijven zijn erg groot: zo kan Big Data ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld meer inzicht krijgt in het (koop)gedrag van je klanten. Zo is het steeds makkelijker om het gedrag van je klanten te voorspellen en te beïnvloeden. Door deze informatie op een juiste manier te benutten, creëer je nieuwe kansen voor je bedrijf.

Hulp nodig bij het benutten van Big Data?

Neem contact met ons op

Wij doen mee aan de Santa Run!

Op zondag 17 december is het weer zover: de Santa Run Waalwijk! De Santa Run is een gezellig evenement voor het goede doel. Als loper steun je met je deelname de goede doelen in Waalwijk en omstreken. Huppelend, wandelend of rennend: alles mag!

Janssen.nl is bezig met de ontwikkeling van een marketingcampagne voor Stichting ES om te zorgen voor een groter bereik, zodat zij nog meer mensen emotionele support kunnen bieden!

De feestdagen staan weer voor de deur! Wij zijn gesloten van maandag 25 december t/m maandag 1 januari. Vanaf dinsdag 2 januari 2018 staan we weer fris en vol creativiteit voor je klaar!


Janssen.nl
Margrietstraat 95
5141 GW Waalwijk
0416 355 229
hallo@janssen.nl




     







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Janssen.nl · Margrietstraat 95 · Waalwijk, 5141 GW · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp