Troostende illustraties | Wat kun je doen voor je eigen buurt? | Online cursussen
webversion
 
 
Let’s stay home?
 

We blijven het zeggen: wat gebeurt er toch veel. En het blijft een achtbaan-achtige zoektocht. Waar de één misschien alleen thuis zit, heeft de ander z’n huis vol met thuiswerkers en kinderen. Voelt de één zich eenzaam, verveeld, angstig, een ander snakt naar een moment rust. Een moment alleen, of: een moment thuis.

Want voor heel veel mensen geldt helemaal niet dat ze binnen kunnen blijven: onderwijzers, artsen en verpleegkundigen, caissières en vakkenvullers in winkels, de mensen in het vervoer en transport – en zo zijn er nog een heleboel. We voelen ons extra dankbaar voor al deze mensen die er juist nu keihard tegenaan gaan.

En juist voor hen – en voor iedereen - is het zo belangrijk dat wie dat wél kan, thuis blijft. Op onze site kun je een slinger downloaden met de tekst: Let’s stay home. (Dat is meteen een fijn creatief project.) Want: veel mensen kunnen dat nu niet, en daarom hopen we dat de rest het wel doet. In onze nieuwsbrieven en op onze blogs hopen we iedereen een beetje te kunnen helpen, wat je situatie ook is. Want ook al is die voor iedereen anders, we doen het met elkaar.

Wat vinden we het trouwens mooi om op Facebook en Instagram te zien hoe thuis zoveel mensen aan de slag gaan met (oude) Flows en specials en kaartjes naar geliefden sturen. Creativiteit ontspant en verbindt!

Liefs van team Flow

 
Download de slinger
 
 

Unsubscribe | Privacy and cookie policy | Data Privacy Policy | Contact | Advertising

© 2020 Sanoma Media Netherlands B.V.
flowmagazine.nlonderdeel van Sanoma Media Netherlands Groep