Afscheidscolumn Sandra Nieweg, 8 tips voor minder stress & Win vrijkaarten Bostheater
Zin Magazine 8/9

Zin Magazine 8/9

Nieuwe column: Zonder hem, Interviews Lucretia van der Vloot & Janine Abbring
Zin
Leven met een missie
Vrouwen van de Wadden

Vijftien jaar geleden werd de Waddenzee opgenomen op de Unesco Werelderfgoedlijst. Anke, Barbara & Ellen wonen en werken er, én hebben er hun hart aan verpand. Waarom vinden ze het Waddengebied eigenlijk zo bijzonder? En: hoe houden we dat zo? 

Zin
Afscheidscolumn roadtripper Sandra Nieweg
Nieuw huis = opknappen

Sandra Nieweg (1960) verkocht haar huis en reist samen met hond Bobby in camperbus Luce Europa door, op weg naar een nieuwe toekomst in Portugal. Aflevering 22: Nieuw huis = opknappen. En daar raak je enthousiast van…

Zin
8 tips
Minder stress, meer creativiteit

Aanrommelen kan zo lekker zijn, maar vreemd genoeg krijgen we het zelden voor elkaar. Terwijl gas terugnemen en nietsdoen hartstikke nuttig is. Door te 'ontfocussen' breng je namelijk letterlijk je hersenen op andere gedachten. En dat leidt weer tot meer creativiteit en minder stress.

Zin
1 augustus
De dag van Zwitserland

Zeg je Zwitserland dan denk je snel aan de imposante Matterhorn, overheerlijke chocolade, romige kaasfondue en dure horloges. Maar dit fijne Alpenland heeft natuurlijk veel meer te bieden. Omdat Zwitserland vandaag - 1 augustus - haar 733ste verjaardag viert, delen we een top 5 van onze meest gelezen Zwitserland blogs, boordevol reistips.

Zin
Leuk mens, smeuïge verhalen
Actrice & schrijver Willy van der Griendt:

Aan online daten op latere leeftijd vond ze iets sneus hangen. Dat juist zij niet in staat was om op een ‘natuurlijke’ wijze een man aan de haak te slaan! Actrice en schrijver Willy van der Griendt (1950) blijft geloven in die ene allesomvattende liefde. En schreef een openhartig boek over haar zoektocht: Daten voor gevorderden.

Zin
Leuk om te geven & te krijgen!
Lees Zin met korting!

In deze levensfase ken je je waarde, durf je je stem te laten horen en te zorgen. Elke 4 weken een moment voor jezelf. Zin, dat krijg je ervan!

Zin
Magische filmavond onder de sterrenhemel
Cinetree’s Forest Filmfestival

De mooiste films onder de sterrenhemel kijken? Dat kan elke zomer tijdens het Cinetree’s Forest Filmfestival in het Amsterdamse Bostheater. Een unieke filmbeleving waarbij bijzondere verhalen centraal staan in combinatie met muziek, poëzie en inleidingen van experts en liefhebbers.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden