de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Kinderboekenweek   |   Heel Nederland Leest   |   Agenda   |   Mijn menu
 
 
'Het kleine heelal' - Annejan Mieras
 
'Het touw en de waarheid' - Marco Kunst, illustraties Jeska Verstegen
 
De Kinderboekenweek gaat weer van start! Tijdens de Kinderboekenweek 2024 draait alles om eigenwijze karakters en verhalen vol onverwachte veranderingen, want het thema van dit jaar is: 'Lekker eigenwijs'. Kom naar de Bibliotheek voor leuke voorleesfeestjes in al onze vestigingen of bezoek op zondag 13 oktober het Kinderboekenfestival in de Bibliotheek het Eemhuis.
 
Bekijk het hele programma   S
Delen:  
 
Schoolvakken oefenen met Junior Einstein
Junior Einstein is een online leer-en oefenomgeving voor alle vakken van de basisschool. Het aanbod bevat honderdduizenden opgaven voor groep 2 tot en met 8, gemaakt door professionals uit het onderwijs. Zo kunnen kinderen oefenen op hun eigen niveau.
 
Bekijk meer   S
Leuke boekentips van Lezen voor je lijst
Jongeren kunnen hun leesniveau bepalen met de niveautest van Lezen voor de lijst. Vervolgens kunnen ze op de website van de jeugdbibliotheek.nl leuke boeken kiezen die bij hun leesniveau passen.
 
Meer informatie   S
 
Michiel Vos over de Verenigde Staten
Vlak voor de Amerikaanse verkiezingen is Michiel Vos, journalist en Amerika-correspondent, te gast in de Bibliotheek het Eemhuis. Michiel Vos woont midden in het bruisende New York en schuift regelmatig aan bij bekende talkshows en actualiteitenprogramma's. Hij is getrouwd met de dochter van Nancy Pelosi, oud-voorzitter van het Huis van Afgevaardigden en prominent lid van de Democratische partij (Verenigde Staten). Hij weet hoe de Amerikaanse democratie werkt en kan hier als geen ander over vertellen.
 
Kaartje kopen   S
 
Delen:  
Heel Nederland Leest
 
In november is het weer tijd voor Heel Nederland Leest! Je krijgt het boek Joe Speedboot gratis van de Bibliotheek en we hebben een programma vol leuke activiteiten! Met onder andere: Lale Gül, Frank Nellen, Cobi van Baars, Mirjam van der Vegt en nog veel meer! Kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar.
 
Bekijk meer   S
Delen:  
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open