Fiets - nieuwsbrief week 12 - 2018
Fiets

Klimklassementen met Strava-data

King of Col voor Strava, wie fietst het vaakst een klim op?

King of Col, weer zo’n leuk initiatief met de API van Strava. King of Col is een project dat op basis van jouw Strava gegevens kan checken welke heuvels en bergen je reeds gedaan hebt. Op dit moment zitten er vooral hellingen uit Frankrijk en België in het systeem, maar er komen snel meer landen bij.

Fiets

Geef je mening!

Meld je aan voor de Fiets lezerstestdagen

De Fiets-redactie test honderden fietsen per jaar. Lijkt dat je ook wel wat? Begin volgende maand draaien we de rollen even om. Dan willen we graag horen wat jullie denken van een reeks door ons geselecteerde racers en mountainbikes. Daarom organiseren we op dinsdag 3 en woensdag 4 april  een lezerstest in Gulpen (Zuid-Limburg). Daarbij staat jouw mening staat centraal! Wij zorgen voor de fietsen en de fotograaf. Jullie voor een stevig oordeel, een stel goed getrainde benen en wat gezelligheid!

Fiets

Gaat dat zien!

Nog meer fietsnieuws op Fiets.nl

Is het je al opgevallen? De Fiets-website is deze week flink uitgebreid! We hebben twee onderdelen toegevoegd. Voor fietsvrouwen is er nu een eigen Pedala-plek, met blogs, inspiratie, tips en het laatste nieuws. Daarnaast vind je bij wielersport nu nog veel meer nieuws, zoals alle berichten van Procycling. Denk aan voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, foto's, video en livetickers tijdens de grote rondes. Handig! Zo heb je nog maar 1 pitstop nodig voor je dagelijkse dosis fietsnieuws.

Fiets

Basic instapper

Review: Giant Contend 1

Giant heeft naast hardcore racefietsen als de TCR en de Propel ook performance racers gemaakt. De Giant Contend 1 valt in het instapsegment. Een prima eerste fiets voor als je wilt beginnen met wielrennen.

Fiets

Comfortracer

Santa Cruz Highball

50-10, Bronson of Hightower. Een greep uit de collectie van Santa Cruz en stuk voor stuk allemaal dedicated fully’s geschikt voor Enduro, all-mountain of freeride gebruik. Voor het eerst richt Santa Cruz zich op de XC gebruiker

Fiets

Fiets weekenddeal

Vier de zomertijd

Dit weekend gaat de klok eindelijk weer een uurtje vooruit, een klein feestje is dan wel op z’n plaats. Om de zomertijd te vieren, ontvang je alleen dit weekend een half jaar lang Fiets (6 nummers) voor slechts € 19,90! Een korting van maar liefst 50% op de winkelwaarde!

Fiets

Aanbieding voor Fiets-lezers

Nooit meer natte schoenen!

De Go4Dry schoenendroger van drogeschoenen.nl is een compact huishoudelijk apparaat dat jouw (fiets)schoenen eenvoudig reinigt en droogt na een ritje in de regen. De Go4Dry werkt zonder water en zorgt ervoor dat vieze geurtjes verdwijnen en je schoenen weer volledig bacterievrij zijn! Speciaal voor Fiets-lezers: ontvang nu een extra adapter (t.w.v. € 9,95) om jouw handschoenen te drogen en reinigen met de Go4Dry.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer