Lezing "Dyslexie: stoornis of intelligentie" 28 november a.s.

5 years ago


Text only:

Niet goed leesbaar?
Klik hier.
Dynamika, bureau voor coaching en training van volwassenen met dyslexie
Oostenburgervoorstr. 126
1018 MR Amsterdam.
T: 020 - 639 10 99
E: info@dynamika.nl
I: www.dynamika.nl
Heeft u ons boek al? Bestel hem online, klik hier.


Lezing "Dyslexie: stoornis of intelligentie" 28 november a.s.Inhoud van deze nieuwsbrief1 Lezing 28 november in Papendrecht
2 Workshop "Faalangst bij dyslexie" op 30 november
3 Tip voor Sinterklaas
4 Dyslectici hebben de toekomst!
5 Agenda1 Lezing "Dyslexie stoornis of intelligentie"Ons nieuwe boek over dyslexie, faalangst, de andere manier van denken van dyslectici en hoe je daarmee succesvol kan worden, is uit. Dit is een mooie aanleiding om hierover een lezing te geven.
Woensdag 28 november a.s. geven wij die in de bibliotheek in Papendrecht.Praktische gegevens
Aanvang: 20.00 uur. 
Kosten: € 5,00 voor leden, € 7,50 voor niet-leden.
Gratis voor Sterabonnementhouders.
Aanmelden: Bel 078-6150017
of via e-mail: klspapendrecht@bibliotheekzhzo.nlHet boek is op die avond ook te koop.Meer informatie over de lezing vindt je door hier te klikken.2 Workshop "Faalangst bij dyslexie" op 30 novemberDat dyslectici in onze op taal gerichte maatschappij faalangst ontwikkelen, is haast onvermijdelijk, zoals je ook in ons nieuwe boek kunt lezen. Onder faalangst verstaan wij veel fenomenen: een slecht zelfvertrouwen, negatieve gedachten zoals "ik ben dom" of "ik kan het toch niet" die je continu belemmeren, werkzaamheden uitstellen, prestatiedrang, perfectionisme of een continue gerichtheid op "je best willen doen". Dat valt wat ons betreft allemaal onder faalangst. Als je daar ook last van hebt, dan is onze workshop wellicht iets voor jou.Er is nog plaats op de workshop "Faalangst bij dyslexie". Je kunt ook een keer ter oriëntatie mee doen. Dan betaal je maar de helft van de kosten en kun je aftasten of het iets voor je is. Je kunt dan niet je eigen persoonlijke situatie naar voren brengen, maar leert wel veel van die van de andere deelnemers en de overige oefeningen die we doen.Meer informatie vind je door hier te klikken.3 Tip voor SinterklaasGeef ons nieuwe boek als cadeau voor Sinterklaas. Ons boek is gemakkelijk leesbaar en vooral voor volwassenen met dyslexie geschreven, maar ook voor ouders met dyslectische kinderen geeft het veel handvatten.Je kunt het natuurlijk ook op je werk aan een collega of de arbo-arts cadeau doen. Ook voor hen geeft het veel inzichten in wat dyslexie is en hoe zij beter met andersdenkenden om kunnen gaan.Meer informatie over het boek, vindt je als je hier klikt.4 Dyslectici hebben de toekomst!Als je onze nieuwsbrief regelmatig leest, dan weet je inmiddels dat dyslectici veel kwaliteiten en talenten hebben. Wat minder mensen weten, is dat deze talenten en kwaliteiten in onze toekomstige maatschappij ook heel hard nodig zijn. We besteden daar ruim aandacht aan in ons nieuwe boek, maar hebben ook twee heel leuke en interessante You Tube filmpjes doorgekregen die precies dit onderwerp behandelen en helemaal bij onze visie aansluiten.Bekijk de filmpjes door hier te klikken.5 AgendaWorkshops


Dyslexie en omgaan met conflicten
Maandag, 26 november


Omgaan met faalangst bij dyslexie
Vrijdag, 30 novemberDyslexie in je liefdesrelatie,
Zondag, 10 februari 2013De meeste workshops zijn van 10.00 tot 17.00 uur en vinden plaats op de Oostenburgervoorstraat 126 te Amsterdam.
De workshop faalangst begint om 9.30 uur
Meld je aan door hier te klikken
Lezingen
"Dyslexie stoornis of intelligentie"
Woensdag 28 november 2012
20.00 tot 21.30 uur
Bibliotheek van Papendrecht (zie boven)Coaching en 4-daagse training


Als u een afspraak wilt maken voor een coachgesprek of intakegesprek voor de 4-daagse training, dan kunt u ons rechtstreeks bellen op ons vaste telefoonnummer.
Voor de data van de 4-daagse trainingen, zie onze Agenda.


Met vriendelijke groet,Sjan Verhoeven
Gertrudie Boersen


Copyright © 2012 Dynamika, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld bij Dynamika of Werk en Dyslexie.
 Afmelden voor deze nieuwsbrief | Wijzig voorkeuren voor deze nieuwsbrief 

Werkendyslexie.nl

Categories: Business goods Self-employed without employees Books Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018