12 september 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
LG krijgt miljoenenboete vanwege verboden prijsafspraken met webwinkels
[Nieuws] De ACM heeft fabrikant LG een boete van bijna 8 miljoen euro opgelegd omdat het bedrijf met webwinkels verboden afspraken heeft gemaakt over de prijzen van televisies.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Takko Fashion lanceert webshop in Nederland
[Nieuws] De Duitse discounter Takko Fashion heeft een webshop in Nederland geopend. Ook is het klantloyaliteitsprogramma Takko Friends hier beschikbaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
'Samen met Slimstock bedenken we slimme dingen voor Sanitairwinkel'
[Advertorial] Dankzij de opening van een nieuw magazijn kreeg Sanitairwinkel in 2020 de ruimte om zijn assortiment uit te breiden. Het aantal stock keeping units (sku's) nam toe, tegemoetkomend aan de steeds specifiekere vraag van consumenten. Het coronavirus zorgde ervoor dat toeleveringsketens stokten, waardoor het bedrijf met alle macht probeerde zoveel mogelijk artikelen in te kopen. Inmiddels ligt de focus op rationele voorraadanalyses en continue optimalisaties: 'Het is een dagelijkse sport geworden', aldus Sander Hanenbergh in het magazijn in Den Bosch.
image
image
CBS: online platformen zijn transparant over verzamelen gegevens
[Nieuws] De meeste van de Nederlandse online platformen zijn transparant over de gegevens die het van gebruikers verzamelt. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuw in de Markt: Faiafood
[Interview] Verse smaakmakers, direct van het land. Vier telers/verwerkers van gember, knoflook en uien bedachten een oplossing voor hun dagelijkse reststroom aan buitenbeentjes: Faiafood.
twitter facebook linkedin
lees verder
Een duurzame én internationale verzending via de brievenbus
[Advertorial] RPI Print in Eindhoven verzorgt voor de klanten van ándere bedrijven het gepersonaliseerde digitale printwerk. "Wij zijn niet bekend bij de consument, maar miljoenen mensen hebben al wel een pakketje van ons door de brievenbus gekregen. We verzenden al sinds vorige eeuw postaal via PostNL en we zetten ook inmiddels al jaren met succes Brievenbuspakje in voor binnen- en buitenlandse bestellingen. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te verzenden."
image
image
Carrefour verkoopt maaltijdboxendivisie
[Nieuws] De Franse supermarkt Carrefour verkoopt alle aandelen van maaltijdboxenbedrijf Quitoque. De super nam dat bedrijf in 2018 over, maar wil zich meer gaan richten op zijn kernmarkt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zara breidt Pre-Owned rap uit
[Nieuws] De Spaanse moderetailer Zara startte vorig jaar een platform voor tweedehands kleding in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf wil dit nu verder in Europa uitrollen, om te beginnen in Frankrijk.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.