Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 

6 februari 2020

AmersfoortMail

Voortgang woningbouw: Amersfoort kent lichte groei
In 2019 zijn er in Amersfoort ruim 600 woningen bij gekomen. Ongeveer 430 woningen zijn door nieuwbouw toegevoegd. Zo’n 170 woningen zijn ontstaan door transformatie. Dat staat in de eerste halfjaarlijkse voortgangsrapportage die het college van burgemeester en wethouders heeft vastgesteld. De verwachting is dat in 2020 de ambitie van 1000 woningen kan worden gehaald.
Lees meer
 
Week van de Circulaire Economie in Amersfoort
Van 3 tot en met 7 februari vindt de landelijke Week van de Circulaire Economie plaats. Tijdens deze week krijgen voorbeelden van circulair gebruik van grondstoffen een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Ook Amersfoortse ondernemers en organisaties doen mee.
Lees meer
 
Bekijk stadsberichten en bekendmakingen
De gemeente neemt regelmatig besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen zijn de verplichte publicaties van deze besluiten en verschijnen wekelijks in de Stadsberichten in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort.
Lees meer
 
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 16 februari 2020
Lees meer
Samenvatting collegebesluiten 4 februari 2020
Het college van burgemeester en wethouders neemt wekelijks besluiten, onderverdeeld in bespreekstukken en hamerstukken. Onderstaand vindt u de lijst van deze besluiten, inclusief korte toelichtingen per besluit.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I