Leuker door de overgang, een leven lang leren & de waarheid over persoonlijke verzorging
Zin Magazine 4/5

Zin Magazine 4/5

Met de trein naar Zwitserland, Stoom tussen de lakens & dichter bij mezelf
Zin
Zo doet Hadewych dat!
Lichter door het leven

Ze is niet bang voor een rimpeltje meer of minder. Gasthoofdredacteur Hadewych Minis doet ook zoveel mogelijk te voet, ‘bedkletst’ met man Tibor, beoefent qi gong en doet graag iets voor een ander. Van haar ouders leerde ze al de schoonheid van simpele dingen in te zien. In verbinding te staan met de wereld om haar heen. 

Zin
8 t/m14 April Week van de Overgang
Gastblog Stefanie de Jong

Baal je als een stekker van jouw overgangsklachten? In deze blog geeft Stefanie de Jong - acupuncturist gespecialiseerd in hormonale disbalans bij vrouwen - 5 doe-het-zelf tips om daar verandering in te brengen.

Zin
Bergman Clinics
Maag- of darmklachten?

Bij Bergman Clinics kun je snel terecht met maag- en darmklachten. Onze klinieken zijn tevens erkende screeningscentra voor het Bevolkingsonderzoek darmkanker. Na verwijzing 100% vergoed door je zorgverzekeraar.

Zin
Een leven lang leren
Online Hoorcolleges

Of je nou van geschiedenis houdt, van filosofie of natuurwetenschappen. Home Academy geeft hoorcolleges uit voor thuis en onderweg. Wil jij je hersenen uitdagen? Lees snel verder, want we mogen 5 x een clublidmaatschap van een maand verloten.

Zin
Bijzondere vriendschap
Patrick and the Whale

Heb jij ook zo genoten van de documentaire My octopus teacher? Dan is het adembenemende Patrick and the Whale echt een aanrader voor jou. De documentaire vertelt het inspirerende verhaal van de bijzondere band van een mens met een potvis.

Zin
Plus Magazine
1 jaar voor maar € 37,50

Plus Magazine biedt maandelijks waardevolle en nuttige inzichten over financiën en juridische kwesties, welzijn, maatschappelijke thema's, cultuur, reizen en ontspanning. Abonneer je nu en geniet van een korting van 41%! 

Zin
De waarheid over persoonlijke verzorging
Mijn cosmetica

Nagelak bij klein chemisch afval. Feit of fabel? Vaker haar wassen, is vetter haar. Feit of fabel? Je raakt bijna verstrikt in het woud van hypes en trends. Mijncosmetica.nl is een compleet wetenschappelijk onderbouwde website, waar feiten worden onthuld en fabels ontkracht. 

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden