Lieve lezer,

Hard//hoofd verschijnt weer op papier! Júist vandaag kondigen we vol trots, strijdbaarheid en hoop ons vijfde magazine aan, met als thema ‘Lief kutland’. Bij deze onthullen we de cover van deze editie, die in september bij onze abonnees op de deurmat valt. Al 1.800 lezers sloten zich aan, maar om een nog groter podium te kunnen bieden aan onze makers, zijn we op zoek naar 2.000 trouwe lezers! 

Meld je vóór 28 juli aan voor slechts €2,50 per maand en ontvang ons magazine tweemaal per jaar. ‘Lief kutland’ ontvang je al in september.

Word trouwe lezer van Hard//hoofd op papier
🖋️ Het is donker en vanaf de straatkant zijn lichtjes te zien op de bovenste verdiepingen. We kunnen blijkbaar allemaal niet slapen, liggen malend wakker in ons bed, omringd door velletjes papier met teksten. Ook vannacht nog slopen we naar ons bureau en krabbelden op papier: ‘Lief kutland,’

Over ‘Lief kutland’
In het ruim 120 pagina’s tellende ‘Lief kutland’ heeft het herhaaldelijke woelen en kroelen geleid tot gedachten, verhalen en poëzie over een betere wereld. Een wereld waarin haat niet wordt getolereerd en angst niet gezaaid.

In dit magazine klinken de begintonen van waaruit vrije utopieën werkelijkheid worden, of waarmee we ongelimiteerd verdriet en woede botvieren op alles wat er misgaat. Fantaseer je als trouwe lezer met ons mee?

Aan het magazine werkten meer dan 60 talentvolle schrijvers en beeldmakers mee, maar ook tientallen redacteuren achter de schermen. Net als bij de afgelopen edities is elke pagina uniek vormgegeven en op zichzelf een symbiotisch kunstwerk van tekst en beeld. 

Benieuwd naar de nieuwste editie? Voor slechts €2,50 per maand ontvang je Hard//hoofd magazine tweemaal per jaar. Wees er wel op tijd bij: na 28 juli is ‘Lief kutland’ niet meer te verkrijgen.

Ja, ik sluit me aan!

Veel leesplezier!

Lieve groet,
Lisanne Brouwer, Jochum Veenstra en Elianne van Elderen
Uitgever, hoofdredacteur en chef Magazine

Instagram
LinkedIn
Facebook
Email
Copyright © 2024 Hard//hoofd, All rights reserved.
Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven op hardhoofd.com

Ons adres:
Da Costakade 158A
1053 XC Amsterdam

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.