Jouw held in een videoclip Bekijk hier de online versie
Alle kinderen weer naar school
Beste meneer/mevrouw ,

Wat was het een uitdaging, de afgelopen periode. Ook voor kinderen was het niet altijd makkelijk, maar wat hebben ze het goed gedaan! Ze hebben allemaal bewezen ontzettend sterk en veerkrachtig te zijn, en daar wil ik ze graag voor bedanken. Samen met UNICEF heb ik iets ontzettend leuks bedacht waarmee we álle kinderen in Nederland op een bijzondere manier in het zonnetje zetten.

 

Vandaag, donderdag 11 juni, gaan we van start met een nationale, gratis sms-actie waarmee we alle namen van deze helden verzamelen. Ik heb de actie net in RTL Boulevard aangekondigd, dus we kunnen los! Je kunt nu je de naam van je kind, kleinkind, buurkind, neefje of nichtje inzenden. Met al deze namen maakt UNICEF een speciale videoclip voor ‘Als ik je laat gaan.’

 

Doe je mee?

 

Liefs,

 

Trijntje Oosterhuis

Ik doe mee   Meer informatie
UNICEF levert meer dan 84 ton zeep aan de meest kwetsbare familie
Wat doet UNICEF nog meer?

In deze wereldwijde crisis werkt UNICEF extra hard voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal. Kinderen lijken het minst vatbaar voor het virus, maar de directe en indirecte gevolgen van de crisis zijn voor hen enorm. Ook in Nederland hebben veel jongeren en kinderen nog steeds last van de maatregelen en het beleid. Wereldwijd zien miljoenen kinderen hun kansen voor de toekomst wegvallen, van onderwijs tot basiszorg, gezonde voeding en vaccinaties.

Zo helpen wij
 
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden