Hi wintersport liefhebber,

Bijna twee jaar hebben we er op moeten wachten, en nu komt het wintersportseizoen er toch weer aan! Wow wat kijken we uit naar dat gevoel van met de zon op je bol, heerlijk in de buitenlucht, na een dag vol sportief bikkelen je favoriete drankje in je hand, heerlijk ontspannen met Dutchweek zowel boven op de berg als in het dal.
 

In deze nieuwsbrief updates voor aankomende winter: Life is a Circus!
Where will we see you on our ride?

Dutchweek Zell am See - Kaprun

Een groot en bekend wintersportgebied waar jij los kan gaan op de vele uitdagende pistes. En Dutchweek zorgt de hele week voor genoeg vermaak. Check zeker het DAKA Test Centre vanaf woensdag boven bij de Schmiedhof Alm, waar je kosteloos de laatste nieuwe snufjes op skigebied kan testen, schrijf je ook in voor een van de Early Bird Ski Tours, die experience van de opgaande zon boven op de piste is echt onbetaalbaar en zeer beperkt beschikbaar. Of doe lekker mee aan een van de twee Fun Racers en maak kans op vette prijzen van onze partners SINNER, DAKA en SnowWorld. En er is uiteraard ook genoeg keuze aan leuke DJ’s en entertainment! Check het uitgebreide programma op onze website (link naar event op www en zorgen dat de info daar up to date is aangevuld ;-)).

Bekijk hier onze trailer van Zell am See-Kaprun en kom vast in de stemming!
Ride with us this winter!

Welk Dutchweek Event ga jij niet missen? Pak je agenda en zorg dat je er deze winter bij bent!

Zell am See-Kaprun| 15 – 23 januari 2022
Saalbach Kick-Off | 22 – 30 januari 2022
3 Zinnen 16 – 20 maart 2022
Saalbach | 19 – 27 maart 2022
Sauze d’Oulx
| 23 – 27 maart 2022
Gerlos
| 26 maart – 3 april 2022

Dutchweek Ticketshop
SINNER | Dutchweek 
 
Innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Dat is waar SINNER voor staat. Gestart in 1996 en de eerste paar jaren vooral actief als specialist in sportzonnebrillen. Tegenwoordig uitgegroeid tot een internationaal lifestyle- en sportmerk. Vandaag de dag worden SINNER producten verkocht in meer dan 24 landen wereldwijd. Allemaal iconische producten, ontworpen in samenwerking met topsporters en toonaangevende artiesten. Volg je dromen net als zij en wij! SINNER. AS I AM.

Kortom de ideale partner voor Dutchweek, vandaar onze nieuwe partnership! 

Nog niet al jouw wintersportspullen aangeschaft? Geen stress! SINNER helpt je de winter door. In de collecties vind je alles wat je nodig hebt, om jezelf tegen alle elementen te beschermen, webshop SINNER.

Wij gaan samen in december een super gave winactie houden! En dat wil je natuurlijk als wintersport liefhebber niet missen. Hou daarom de socials van zowel SINNER als Dutchweek heel goed in de gaten en zorg dat je meedoet aan deze te gekke actie! Dit zal niet het enige zijn, de komende tijd maken wij steeds meer bekend hoe onze partnership nog meer invulling gaat krijgen.
Volg jij onze socials al?


Dutchweek blijft zich continue verder ontwikkelen en we hebben dan ook verschillende accounts op de diverse sociale platformen. Wil jij niets missen van wat Dutchweek allemaal doet, en het allerlaatste nieuws rondom de events volgen?

Ga ons volgen op één van onze socials en vindt ons op deze 3 Instagram accounts:

DutchweekWinter
DutchweekOutdoor
D_WonderlandOfficial

Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Spotify
Stay up to date | Covid-19

Natuurlijk is het deze winter heel belangrijk dat je op de hoogte bent van de geldende maatregelen in het betreffende wintersportland. Wij hebben daarom een blog gecreëerd waar wij jullie up to date gaan houden over de
Covid-19 regels.

Blog: Covid-19 regels
https://www.facebook.com/Dutchweek.nl
https://www.instagram.com/dutchweekwinter/
https://dutchweek.nl/
Email
https://www.youtube.com/channel/UC_PIOk-MeRrpQ1OH8demaUQ
https://www.linkedin.com/company/1164258/admin/
Copyright © 2021 Dutchweek BV, All rights reserved.
Je hebt je geregistreerd via Dutchweek.nl voor deze nieuwsbrief.
We zullen je af en toe op de hoogte houden van ontwikkelingen en speciale acties omtrent Dutchweek.nl

Our webaddress is:
http://dutchweek.nl

Our e-mailadress is:
info@dutchweek.nl

Kortekade 58A
3062 GT, Rotterdam
Netherlands

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.