Liften en trappen: KONE naar dieptepunt
Nieuwsbrief van 30-5-17 6:57:00
Online bekijken

Liften en trappen: KONE naar dieptepunt 

KONE naar dieptepunt

Hoe gaaf is het, een test locatie 350 meter diep de grond in! KONE heeft het, ’s werelds diepste test omgeving, een unieke plek in Finland - de mijnschacht in Tytyri.
Het test lab is onderdeel van een kalksteenmijn die tot op de dag van vandaag nog steeds in gebruik is. Een doolhof van 60 km aan wegen loopt hier onder de grond.

Architecten vinden hun weg naar Aesy Liften!

Aesy liften is marktleider op het gebied van spindel aangedreven liften. Door gezamenlijk resultaat worden er al meer dan 600 gebouwen per jaar toegankelijk gemaakt.
Met een Aesy lift heeft u vrijheid in design en maatvoeringen. Hierdoor is uw lift volledig te personaliseren en elk pand toegankelijk te maken. Dit heeft erin geresulteerd dat Aesy Liften samen met de architecten al veel bijzondere projecten heeft kunnen realiseren. 

4 liften vervangen Woonstad Rotterdam

Veel liften zijn de afgelopen tijd gerenoveerd of vervangen en de komende jaren zullen er nog veel volgen. Wat is de reden om zo’n project op te starten? Wie zijn erbij betrokken? Hoe wordt het aangepakt en wat is het resultaat? Deze vragen vormen de basis voor een serie artikelen onder de naam ‘Op de schop’ over liftprojecten.

3D-BIM engineering van Stalen Trappen door Straatman B.V.

Om het gehele bouwproces zo goed mogelijk te laten verlopen, werkt Straatman bij de engineering van haar trappen met het 3D Bouw Informatie Model (BIM).
BIM staat voor informatiemanagement. Via dit programma is het mogelijk om data als ontwerpgegevens en tekeningen uit te wisselen met architecten, aannemers en andere opdrachtgevers. Dit model geeft een digitale representatie van de kenmerken van een trap, zowel fysiek als functioneel. 

'Tijdens het productieproces en de inkoop houden we rekening met de materiaalkeuze'

Transport binnen woningen en bedrijfsruimten is van levensbelang. We moeten ons van punt A naar B kunnen verplaatsen, ook in gebouwen. Liften en trappen maken daarom eigenlijk altijd wel deel uit van woningen en kantoren en kennen we in vele soorten en maten. Op NBD-Online.nl besteden we daarom een maand lang extra aandacht aan deze twee onderwerpen. De eerste expert die aan het woord komt is Level trappen.

White paper "Liften" gratis te downloaden

Liften komen in een groot aantal uitvoeringsvormen voor. Afhankelijk van het doel, de bouwkundige mogelijkheden en de aard van het gebruik wordt in nauwe samenwerking met de liftleverancier een lift in een bouwproject gekozen en verwerkt. In deze themapagina komen naast de hydraulische lift, tractielift, brandweerlift, schaarlift, platformlift en de autolift, ook de basisprincipes van de liftschacht, liftput, liftsnelheid, liftdeuren, machinekamers en de veiligheidsinstallaties aan bod.

Blog NBD-Online: Aargh, een lift!

Wie mij langer kent, weet dat ik de trap prefereer boven de lift, net zoals ik de voorkeur geef aan de fiets boven tram en trein. Het is geen onbekend fenomeen: ik ben, net zoals velen met mij, licht claustrofobisch. Voor het afleggen van afstand in verticale richting overweeg ik dus altijd, of mijn protesterende beenspieren zwaarder wegen dan mijn aversie tegen een tochtje in een kleine besloten ruimte. 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.