Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Rekordsalg i maj og juni – skal din bolig være med?

 
 

Overvejer du et boligsalg, er det et særligt godt tidspunkt lige nu. Aldrig før er der solgt så mange boliger som i maj og juni måned, hvor alle tidligere rekorder blev slået af banen. I juni var boligsalget endda hele 10 pct. bedre en maj måned. Køberne er med andre ord meget klar til at handle bolig, så går du i salgstanker, er det nu, du skal rykke.

Vind iPad Pro
Overvejer du at sælge, så start med et gratis Salgstjek – det er helt uforpligtende. Bestiller du inden den 16. august 2020, deltager du samtidig i lodtrækningen om en iPad Pro 2020 11" 256 GB til en værdi af 7.799 kr.

Læs mere

Ø-kommuner står foran stigende boligpriser

 
 

De seks ø-kommuner Langeland, Ærø, Fanø, Morsø, Samsø og Læsø ligger samlet helt i spidsen i en opgørelse over, i hvilke kommuner der i 2020 er størst forskel på, hvor mange boliger der sættes til salg, og hvor mange der sælges. Det er godt nyt for øboerne, der ellers længe har noteret lange salgstider og kun små stigninger i boligpriserne.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.
Få et kvikestimat

Vil du vide, hvad din bolig er værd?

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster, når du bestiller. Herefter får du et kvikestimat, som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Tilmeld køberkartotek

Søger du bolig?

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi ca. 1.700 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      30 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.