Naar de AVROTROS site07/18/2019  Bekijk de online versie
.
 
Luistertip: de leukste klassieke podcasts van AVROTROS
 
In de auto op weg naar je werk, op de fiets naar het kinderdagverblijf, aan het zwembad op vakantie of lekker thuis op de bank - een podcast beluisteren kan altijd en overal. En wat is nou fijner om te luisteren dan klassieke muziek? De AVROTROS redactie zet de leukste en meest verrassende klassieke podcasts voor je op een rijte.
Ga naar de podcasts
 
 
Een kijkje achter de schermen bij het Prinses Máxima Centrum
 
Een jaar lang volgde documentairemaker Paul Rigter de helden van ‘Het Máxima’; werknemers, van directeur tot verpleegster, die dag en nacht paraat staan voor kinderen met kanker en daarmee het verschil maken tussen leven en dood. Wie zijn deze mensen die hun leven in het teken stellen van de genezing van kinderkanker?
Bekijk hier Helden van het Máxima
 
Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Opgelicht?! waarschuwt je voor de meest actuele oplichtingspraktijken: van nepwebshops tot babbeltrucs en van phishingmails tot voorschotfraude. Download de gratis app en wees gewaarschuwd!
Download de app
 
 
Quiz: Welk beroemd schilderij ben jij?
Heb jij net zo'n mysterieuze lach als de Mona Lisa? Of pas jij beter in de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn? Doe de quiz en kom erachter welk schilderij het beste bij jou past en leer meer over dit meesterwerk. 
Naar de quiz
 
 
Ik Vertrek XL zoekt emigranten
Heb jij plannen om met meerdere huishoudens naar het buitenland te vertrekken? En willen jullie daar samen een onderneming starten? Dan zijn de makers van Ik Vertrek op zoek naar jou! 
Geef je op voor Ik Vertrek XL
Volg AVROTROS ook via:
FacebookTwitterFacebookInstagram
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     (Tijdelijk) afmelden

Privacyverklaring