Volvo onthult EWR130E bandenkraan
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Fabrikant accu-elektrische graafmachines blijft gamma uitbreiden; Limach op de zware toer
(advertorial)
alt
Waarom een minigraver huren?
Wat kan ik nou het beste doen? Een graafmachine kopen? Of is het toch beter om te huren? Die vragen zullen best wel eens door je hoofd spoken als je regelmatig een grondverzetmachine nodig hebt. Hieronder 7 redenen waarom het volgens ons slim is om een graafmachine te huren!
Volvo EWR130E: de nieuwe definitie van compact
De kortste zwenkradius, de beste stabiliteit én de grootste cabine in zijn klasse. Daarmee pronkt Volvo ten aanzien van de nieuwe EWR130E, een mobiele graafmachine in de 12 tot 14 ton klasse.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Betaalbaar duurzaam & schoon
Emissie-eisen worden steeds strenger, wat consequenties kan hebben voor uw huidige machinepark. Emissietechnologie kan u helpen aan deze emissie-eisen te voldoen, zonder nieuwe machines aan te moeten schaffen. Zo beperkt u zowel uw uitstoot, als investeringen tot een minimum.
BLOG Lion Verhagen | Eerlijk op weg naar duurzaam?
Minder uitstoot, minder CO2 en vooral minder NOx. Daarop ligt een belangrijke focus de komende jaren, ingegeven door onze politici en beleidsmakers. Ik signaleer een groot krachtenveld om met grote stappen tot een ideale wereld te komen.
Lees verder >
2D-gps als laagdrempelige opstap naar exact werken
Eelke Idsardi oriënteerde zich de afgelopen jaren serieus om een 3D-gps-set op zijn graafmachine te laten bouwen. Want Idsardi wil graag mee met de ontwikkelingen. Hij zag echter wel op tegen de hoge licentiekosten.
Lees verder >
Wagenborg Nedlift investeert in Liebherr LTM1450.8-1
Wagenborg Nedlift heeft een Liebherr LTM1450.8-1 in gebruik genomen. De 450 tons mobiele kraan is het nieuwste model van de Duitse fabrikant in deze klasse.
Lees verder >
Online abonnement
Word abonnee en ontvang gratis hét BouwMachines Testboek 2021 t.w.v. € 14,95
Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? 

Kies dan voor één jaar BouwMachines Online met 10% korting op de maandprijs én ontvang het BouwMachines Testboek 2021 gratis (op=op).
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright