Beste ,

Gisteren is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een radicaal-rechts kabinet geïnstalleerd van PVV, VVD, NSC en BBB.  Daarom is het belangrijker dan ooit dat een zo groot mogelijke tegenbeweging opstaat. Een tegenbeweging die luid en duidelijk laat horen: wij willen het anders. Wij willen een Nederland waar wonen en zorg betaalbaar is voor iedereen, waar iedereen telt ongeacht je achtergrond, religie of seksuele voorkeur. Waar we onze natuur beschermen en klimaatverandering tegengaan.

We zien de steun daarvoor dagelijks groeien. Het afgelopen half jaar alleen al werden meer dan 13.000 mensen nieuw lid van GroenLinks of de PvdA! Een historische groei. We zitten daarmee inmiddels samen bijna op de 100.000 leden. Dat zou ons met afstand de grootste democratische beweging van Nederland maken.

Dat is goed nieuws, want samen en verenigd kunnen we het tij keren.

En dus willen we je iets vragen.

Wij weten zeker dat jij ze hebt: linkse vrienden. Mensen die geven om ons land. Die geven om de mensen om hen heen. Die geven om de natuur.

Die mensen zoeken wij.

En jij kan daarbij helpen. Maak twee linkse vrienden lid. Dan krijg jij dit superleuke T-shirt ⤵️ én onze eeuwige dankbaarheid.

Alles over de Linkse Vrienden-actie

Ben je zelf nog geen lid? We hebben het je makkelijk gemaakt. Vanaf vandaag kun je namelijk met één druk op de knop tegelijkertijd lid worden van PvdA en GroenLinks. 

Ja, ik word ook lid!

Doe je mee? Veel dank!

Hartelijke groet, 

Laura Vissenberg
Campagneleider GroenLinks-PvdA

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.