Logo

Bij’ De Vieze Gasten

Tiny Bij’ De Vieze Gasten met Wegpiraat

We nodigen in de loop van februari en maart verschillende muzikanten uit. Niet om op het podium te staan maar om voor de gelegenheid achter een van onze bureaus te kruipen.

Het resultaat is een
unieke reeks korte, akoestische, verrassende concerten. Hartverwarmend en intiem. Tiny neemt jullie mee op een muzikale ontdekkingstocht door het hoofdkwartier van de Vieze Gasten.

De video’s zijn te bekijken op ons
YouTube-kanaal. Na De Propere Fanfare nodigden we De Karavaan uit. En sinds vandaag staat de sessie van Wegpiraat, een project van Yves Meerschaert en Frank Vantroyen,online! Hierna hebben we nog enkele leuke sessies voor jullie in petto. Je hoort nog van ons!

Tiny Bij' De Vieze Gasten - Wegpiraat
Bekijk de video van Wegpiraat hier

Muzikale rondreis met Chapulines // livestream
13.03 & 20.03 - 20u30

Laat je door de Gentse band Chapulines meevoeren op een muzikale reis naar de Caraïben. In twee verschillende afleveringen gaan ze dieper in op de traditionele Caribische muziekstijlen die hen zo inspireren.

Chapulines krijgt hierbij hulp van de Mexicaanse professor Natalia Armijo Canto van de universiteit van Quintana Roo die de sociaal-culturele context waarin deze prachtige muziek ontstond zal schetsen.

Deze
eerste avond brengt ons naar Mexico, Belize en de Dominicaanse Republiek met muziekstijlen als son jarocho, punta en merengue.
Verwacht je aan hart verwarmende en opzwepende live muziek van Chapulines met enkele verhelderende interventies.
Bekijk op Facebook

De
tweede avond brengt ons naar Cuba, Colombia en Puerto Rico met muziekstijlen als bolero, cumbia en salsa. Verwacht je aan hart verwarmende en opzwepende live muziek van Chapulines met enkele verhelderende interventies. Bekijk op Facebook

Facebook iconInstagram iconWebsite icon

Copyright (C) 2021 Bij' De Vieze Gasten. All rights reserved.

U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u intekende op onze maandelijkse nieuwsbrief. Uitschrijven kan via onderstaande link.

Bij' De Vieze Gasten
Haspelstraat 31
Gent 9000
Belgium

Add us to your address book

Update Preferences | Unsubscribe